27.3.11

novel baru dari KakiNovel dah jadi hak milik tetap cikniza

hai sume.........................
selamat tengahari..selamat hari minggu..hehehe
ape aktiviti kowang hari ni??
jangan dok berlingkar jek atas katil..hahahha
ape kate kowang bace N O V E L..hehehhe

kali ni cikniza nak cite pasal NOVEL yang baru jek cikniza beli
beli secara online tau..hehhe..
tapi kesah ni dah agak lame la jugak..dalam 2 minggu yang lepas..
kali ni dah kali ke-2 cikniza beli novel online dari KakiNovel
murah + cepat + puas ati
haaaa..tak tergambar dengan kate-kate..hehe
sebelum ni novel ape yang cikniza beli..leh tengok entry ni --> Beli novel secare online

okey la..tak nak cakap banyak
gambar-gambar ni sebagai bukti..hehehe

Foto 1 : bungkusan yang aku terime dari KakiNovel..kandungannye???jeng..jeng..jengggggg..hehe

Foto 2 : see...sah kan dari KakiNovel Enterprise..hehehe...

Foto 3 : hehehhe..wajah kegembiraan bersama bungukusan tuuuuuuuu..hehe

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Foto 4 : taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...ni la novel-novel nye...hehehe
murah okeyyyyyyyy

Doktor cinta = RM 26 (harga asal) = RM 22 (harga ahli)
Akulah Cinderella = RM 18 (harga asal) = RM 14 (harga ahli)

so...kesimpulannya...jom beli novel secara online dari KakiNovel
senang je care-carenye...kowang klik laman web [KakiNovel] ni
pas tu klik [pendaftaran ahli] kalau sesape yang belum daftar
kalau dah daftar just klik [beli novel]..tapi kowang kene sign in dulu tau
pas tu pilih jek la novel mane yang kowang nak..
mudah kan..hehehe..dalam masa 2 atau 3 hari pas tu..insyallah sampai..
yang penting novel nye kene available la
kalau takde stock tu..kowang kene la tunggu sampai ade stock
ade paham sumeeeeeeeeeeeeee..hehehe

note: satu novel ni pun lom bace lagi..hehehe



|| THANKS for READING ||

8 000 ♥ comments:

Wani said... Reply To This Comment

wahhhh . beshnyaa novel ~ T_T

Muhazz Leen said... Reply To This Comment

niza, nak pinjam :)

CikNiza said... Reply To This Comment

@Wani
hehhee..jom la beli..:p

CikNiza said... Reply To This Comment

@Muhazz Leen
wahahahha..aku lom bce satu novel pun lagi ni..hehhe :p

shark said... Reply To This Comment

waaa..
sipa posing lg..
cam dpt adiah lak.
hehee
slamat membaca:)

CikNiza said... Reply To This Comment

@shark
hehhehe...:D

Lesina said... Reply To This Comment

always bought novel from kakinovel... i like it...

CikNiza said... Reply To This Comment

@Lesina
hehhee..selalu gak ke beli dr kakinovel??