10.3.11

Award untuk followers Sekamar Rindu..hihihi

hye all...............
sebenarnye dari malam tadi cikniza dah pasan award ni
pagi ni baru rajin nak wat entry..hehe

Sekamar Rindu dengan baek hatinye
bagi award kat sume followers die yang dah cecah 2000++ tu
jeles oooo..bile la blog cikniza ni nak cecah angke tu..
hyeee..500++ pun tak sampai..da berangan lak nak 2000++..hahaha
sape sape yang tak kenal Sekamar Rindu..leh klik header blog beliau bawah ni ye


okey la..ni award dari Sekamar Rindu
sape sape yang dah jadi followers die, leh la amik award ni..
just klik header Sekamar Rindu kat atas ni tau


note: tetibe teringin gak wat award untuk followers..hihihihi
tapiiiiiiiii..kowang nak ke??



|| THANKS for READING ||

4 000 ♥ comments:

Sekamar Rindu said... Reply To This Comment

salam.....

saya rasa sangat terharu sangat2...

terharu..buat entri lagi.

blog sr sekadar blog picisan saja....yg serba kekurangan..
apapun tqqq

farra8979 said... Reply To This Comment

wah, bestnye dpt award... ^^

CikNiza said... Reply To This Comment

@Sekamar Rindu
alalaa..jgn la terharu sgt..hehe
anyway..ur welkem...:)

CikNiza said... Reply To This Comment

@farra8979
hehhe.pe lagi farra..
jadila followers Sekamar Rindu
nanti leh dapat award..hihi :p