25.3.11

nizamk[dot]blogspot[dot]com dah bertukar

 
cakkkkkkkkkkkkkk...cenyummmmm......hehehhe
haaaa..tekejot???hehe
ape???
dah lain??
dah terang mate kowang tengok??
simple sangat??
wahhh..macam-macam persoalan nampak..hehe

well..seperti yang telah dijanjikan
hari tu blog cikniza di review oleh M A M A T
cikniza dah inform kat mamat..yang cikniza akan cube ubah ikot nasihat die
so..ni la hasilnya..
agak simple pada penglihatan ku..huhu
tapi tak pe la..ni untuk permulaan..hehe

header tu pun bakal bertukar nanti..macam tak sesuai lak header yang sekarang tu kan
tapi tak tau la bile..tunggu de idea la nanti..hehe
cikniza nak wat yang stail nampak background nye tu
cam cantik jek tengok blog-blog owang..huhu

okey..sekarang cikniza nak list kan ape yang cikniza dah ubah
  • mamat kate template aku kurang mesra SEO..kalau yang mesre SEO tu kene backgroud putih..okey..yang ni dah berubah..hehehe
  • template aku gune sidebar kiri dan kanan..suggestion dari mamat suh wat sidebar belah kanan jek..sebab page loading mule belah kanan..so, kalau ade kiri kanan, akan melambatkan loading..okey..yang ni pun dah berubah..cume widget-widgetnye je lom setting abis..nak ubah lagi tu..hehe..jenuh ko nak ubah nye ni..
  • tulisan terlalu kecik..okey..yang ni dah besar sikit kat tulisan aku..tapi still pakai COMIC SAN lagi..hehe

note: cam ne mamat??okey ke tak cam ni??hehe..
komen please...lallallala



|| THANKS for READING ||

4 000 ♥ comments:

Matika said... Reply To This Comment

wahhh cantik..jauh lagi kemas dari dulu..huhu...
bagos2..lepas ni try belajar buat page pula..he3

❤Azma Azhar said... Reply To This Comment

i follow... suke blog simple. :)

CikNiza said... Reply To This Comment

@Matika
hehehe..okeyyy..hehe :D

CikNiza said... Reply To This Comment

@❤Azma Azhar
hehhe..thanks azma...:)