28.4.13

SABUN PENCERAH KETIAK !!!

Runsing dengan bau badan???

Malu sebab warna kulit di bahagian dan celah badan
seperti ketiak, leher, siku dan buku lali tidak sekata???

Jom sabunnya dengan SABUN PENCERAH KETIAK

Murah !!! Murah !!! Murah !!!



pm NIZA for the best price ❤❤❤
facebook : Cik Rusniza



|| THANKS for READING ||

20.4.13

BEN ASHAARI dan WEECLICKS




for the first time in this year, beliau melancarkan satu segmen
aku ternampak segmen ni pun daripada facebook beliau
seo, sape-sape yang nak join
just klik banner atas ni ye...

tapi ingat.... sebelum jam 5.00 petang hari ini (20/4/2013) ye


SOALAN SEGMEN
Kenapakah anda nak menjana pendapatan melalui internet ini?

Kerana, pada masa kini semuanya berada di hujung jari. Sekarang pun dunia dikatakan sebagai DUNIA IT yang TANPA SEMPADAN. Jadi melalui internet, sy dapat menjana pendapatan. Dengan duduk depan lappy jek, kita boleh mendapat customer. So, dengan kemajuan teknologi sekarang, kita perlu gunakan sebaik mungkin kelebihannya. ^_^ 


hihihihi....agak formal jawapan sy ye..hihi 
tapi tulah ape yang sy fikirkan...apa yang sy lakukan sekarang... 



|| THANKS for READING ||

14.4.13

THE RESULT : Kesan menggelikan pada pinggul HILANG !!!

Hyeeee all..... Morning

cube korang sume telek keliling pinggang and pinggul korang...

eeeuuuwwww....ade garis-garis menggelikan di situ....

dah tentu anda runsing kan...

ape kate kita hilangkan garis-garis yang mencacatkan penglihatan anda itu

Jom, atasinya dengan pemakaian KORSET PREMIUM BEAUTIFUL secara konsisten

dan ia telah terbukti berkesan




Everything is FREE
for a trials, consultation or special offer
Just Contact Me now !!!

Niza
sms / call : 017-8244886
pm fb : Cik Rusniza

~ KECANTIKAN ADALAH HAK MILIK SETIAP INSAN ~




|| THANKS for READING ||

7.4.13

Iklan Peluang Kerjaya Dalam Perkhidmatan Awam

BULAN APRIL 2013 INI

SURUHANJAYA PERKHIDMATAN AWAM (SPA) TELAH MEMBUKA PELUANG KERJAYA DALAM PERKHIDMATAN AWAM

URUSAN PENGISIAN JAWATAN KOSONG INI ADALAH UNTUK PERMOHONAN PERINGKAT SPM (GRED 17)

TARIKH TUTUP PERMOHONAN : 14 APRIL 2013 JAM 11.59 MALAM








|| THANKS for READING ||

Maera Ismail Giveaway 2013



JOM JOIN

TAPI SEBELUM TU, TENGOK LA DULU SYARAT-SYARATNYA


ATAU KLIK BANNER KAT ATAS NI


TEMPOH GA : 5 APRIL 2013 - 9 APRIL 2013

PENGUMUMAN PEMENANG : 10 APRIL 2013


SELAMAT MENCUBA ^_^





|| THANKS for READING ||

5.4.13

Peribahasa : Simpulan Bahasa Tingkatan 2

- Peribahasa ialah susunan kata yang tetap dan mempunyai maksud yang tertentu.
- Peribahasa terdiri daripada :
  * simpulan bahasa
  * bidalan
  * pepatah
  * perumpamaan
  * kata-kata hikmat

MAKSUD SIMPULAN BAHASA
  1. Bawa alamat - memberi tanda
  2. Singkat akal - kurang cerdik / pendek fikiran
  3. Perang dingin - tidak bertegur sapa kerana berselisih pendapat
  4. Baik sangka - mempunyai tanggapan yang baik terhadap seseorang
  5. Langkah bendul - berkahwin terlebih dahulu daripada kakaknya
  6. Mencolok mata - sesuatu yang tidak manis dipandang
  7. Berbalik hati - berubah hati
  8. Membanting tulang - bekerja keras / bekerja kuat
  9. Batu loncatan - orang / tempat yang dipergunakan untuk mencapai sesuatu tujuan
  10. Bidan terjun - orang yang diminta melakukan sesuatu pekerjaan secara mendadak ( kerana orang yang sepatutnya tidak ada / tidak hadir )
  11. Tangkap muat - hanya sekadar menyiapkan sesuatu kerja
  12. Lapang dada - berasa senang / lega
  13. Mati kutu - tidak dapat berbuat apa-apa lagi
  14. Tangkai jering - orang yang kedekut
  15. Salah adat - tidak mengikut kebiasaan / adat
  16. Jantung hati - orang yang disayangi
  17. Tumbuk rusuk - mengamalkan rasuah



|| THANKS for READING ||

1.4.13

Jom sekolah esok...

hyeee readers....



Kejap je da nak naik sekolah semule....
Rasenye macam baru semalam je mule cuti... Huhu
Ternyata cuti seminggu rase macam tak cuti..
Sebab hari-hari buat kerje sekolah...
Padahal, kalau fokus buat je memang la cepat siap, ni tak...
Sebelum buat kerja, buka facebook dulu...
Memang sah la ngadap facebook lagi lame dari ngadap kerja.. Hahahaha

Tapi aku berjaya menghabiskan tande semua buku-buku latihan students aku
Yeahhhhh... Ni la hasil tekadkan diri tak on laptop sehari... Hehe

Next time memang kene cekalkan hati...
Kalau tak, memang sume kerja tak menjadi... Huhhhh


* okeh !! Jom tidur sume... Esok nak bangun pagi... Kita pergi sekolah ramai-ramai....... ^_^




|| THANKS for READING ||