20.4.13

BEN ASHAARI dan WEECLICKS




for the first time in this year, beliau melancarkan satu segmen
aku ternampak segmen ni pun daripada facebook beliau
seo, sape-sape yang nak join
just klik banner atas ni ye...

tapi ingat.... sebelum jam 5.00 petang hari ini (20/4/2013) ye


SOALAN SEGMEN
Kenapakah anda nak menjana pendapatan melalui internet ini?

Kerana, pada masa kini semuanya berada di hujung jari. Sekarang pun dunia dikatakan sebagai DUNIA IT yang TANPA SEMPADAN. Jadi melalui internet, sy dapat menjana pendapatan. Dengan duduk depan lappy jek, kita boleh mendapat customer. So, dengan kemajuan teknologi sekarang, kita perlu gunakan sebaik mungkin kelebihannya. ^_^ 


hihihihi....agak formal jawapan sy ye..hihi 
tapi tulah ape yang sy fikirkan...apa yang sy lakukan sekarang... 



|| THANKS for READING ||

15 000 ♥ comments:

Carl Lesmana said... Reply To This Comment

great answer akak ! =) salam perkenalan .

Dkna Abza said... Reply To This Comment

setuju dengan jawapan nie :)

NAJIHAH HASIN said... Reply To This Comment

salam ziarah. join jugak segmen ni. jemput lerr datang sini pulak yep.. http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Rozuan Ismail said... Reply To This Comment

PCB singgah dari segmen yang sama

http://kringg.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

!Misz Nadea! said... Reply To This Comment

setuju tu... dengan internet jugak kita leh jadi bisneswomen yang berjaya. hikhik

Yumida Huda said... Reply To This Comment

Wah...nice punye jawapan
yup...segalanya mengenai internet
jana pendapatan pun byk yg diraih menerusi internet

http://umikasum.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

FOLLOWER KE 569
JEMPUT SINGGAH KE BLOG YUMIDA :)

cikmisi leen said... Reply To This Comment

datang dari segmen yg sama ~ done follow here ~ :)

http://keyranazleen.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

zainatul abu bakar said... Reply To This Comment

Salam..singgah dari segmen yang sama & follow blog ni :)

http://perempuankampungmoden.blogspot.com/2013/04/segmen-ben-ashaari-dan-weeclicks.html

jaakechik said... Reply To This Comment

jaa datang dari segmen yg sama jugak.

http://www.jaakechik.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

salam perkenalan dari jaa. :)

||aLeaSaRa|| said... Reply To This Comment

slm ptg yg ceria.dr segmen yg sama.Gigil jari nak bw laju2 ni.All the best,ye!

http://born2touchurheart.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Dalia said... Reply To This Comment

Hai! Sy datang dari segmen yang sama..
done follow you.. follow me back ya! thanks!

http://www.daliagallery.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

9n0L4 said... Reply To This Comment

dtg dari segmen yg same. follow sini. lucky no 578. :)

http://farizafairuz.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

julia jamaludin said... Reply To This Comment

singgah jalan-jalan sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/04/ben-ashaari-dan-weeclicks.html

Siti Rohaida Yusof said... Reply To This Comment

salam...good luck ye!!

adatopik said... Reply To This Comment

huh telat.