29.3.13

hantaran perkahwinan atau pertunangan

Assalamualaikum.....

Musim cuti sekolah dah nak abis......!!!
Tapi takpe...akhir bulan 5 ade 2 minggu cuti sekolah...
So, mesti ramai yang akan melangsungkan perkahwinan atau pertunangan kan...

Bile cakap pasal perkahwinan atau pertunangan, tak lengkap rasenya kalau tanpa barang-barang hantaran kan.. So, ape barang-barang hantaran korang??? Jom kite share kat sini....


Yang paling utama, of kos la sirih junjung



Hantaran Al-Quran



Hantaran hiasan coklat... Ermmmm....sedapnyeee...



Hantaran set alat solek daripada si jejaka kepada si gadis pilihan....



Hantaran wallet beserta belt daripada si gadis kepada si jejaka pujaan hati....


* semua gambar-gambar di atas daripada khidmat MR. GOGGLE ^_^


so, ape kate, korang buat kelainan sikit pada barang-barang hantaran korang tu...
terutamenye barang-barang daripada si jejaka kepada si gadis pilihan hati korang...



taraaaa.....ape kate, si jejaka ni bagi hantaran set PREMIUM BEAUTIFUL kepada bakal isteri korang yang akan sentiasa menemani korang seumur hidup korang tu....


of kos si die makin sayang kat korang tau...hihihi


APA KELEBIHANNYA???

  • of kos la untuk kecantikan bakal isteri korang tu...kan nak servis untuk korang jugak...hihi
  • ni namenye korang sayang bakal isteri korang tu...yelaaa, lom sempat lagi badan nak kembang, sebab dah ade PREMIUM BEAUTIFUL ni...
  • untuk menjaga kesihatan dalaman bakal isteri korang...sakit pinggang ke, senggugut, migrain, period pain dan banyak lagi laaa...
  • untuk menghilangkan segale selulit-selulit atau strechmark yang menjengkelkan kat badan tuuu....huhu
  • and of kos, untuk kesejahteraan alam rumah tangge.....winkkkkk ^_^


so, ape tunggu lagi...
just say YES untuk order dan dapatkan saiz anda....
PREMIUM BEAUTIFUL is for you...



Everything os FREE
for a trials, consultation or special offer
Just Contact Me now !!!

Niza
sms / call : 017-8244886
pm fb : Cik Rusniza


~ Jom SIHAT dan CANTIK dengan PREMIUM BEAUTIFUL ~




|| THANKS for READING ||

0 000 ♥ comments: