1.9.13

Agen dealer/dropship Sabun KETIAK diperlukan sekarang !!!

* PERHATIAN *

INI ADALAH IKLAN MELEKAT
NEW UPDATE BOLEH SCROLL KE BAWAH





AGEN DEALER/DROPSHIP DIPERLUKAN SEKARANG !!!

BAGI SESIAPA YANG INGIN MENCARI SIDE INCOME

INI ADALAH PELUANG KEEMASAN ANDA


SABUN KETIAK YANG SANGAT WANGI DAN SESUAI UNTUK :
  • CERAHKAN CELAH KETIAK / PEHA / LEHER
  • JERAWAT DI MUKA & BADAN
  • HILANGKAN BAU BADAN
  • PENYAKIT ECZEMA
  • PANAU

PM / SMS / WECHAT / WHATSAPP
NIZA OMG
017-7897585


 

|| THANKS for READING ||

2.6.13

Premium Beautiful SANGAT BERBEZA berbanding korset lain di pasaran

Premium Beautiful SANGAT BERBEZA berbanding korset lain di pasaran...





KENAPE???
  • Fokus 70% untuk kesihatan dalaman dan luaran. 30% untuk pembentukan badan. 100% keyakinan kepada wanita.
  • mempunyai LIFETIME WARRANTY @ JAMINAN SEUMUR HIDUP. Ini bermakna, sebarang kerosakan atau koyak boleh dihantar untuk repair.
  • mendapat pengiktirafan produk SUPERBRANDS. Ini bermakna PB sangat-sangat berkualiti tinggi dan terlaris di pasaran
  • Fabriknya adalah dari material akwatek & akwadyne
  • setiap urat benangnya mengandungi FIR
  • Terhasil dari gabungan teknologi 3 buah negara maju : USA, GERMANY & JEPUN.
  • diiktiraf oleh pakar tulang belakang

jom berPREMIUM BEAUTIFUL.... ❤❤❤
Pm Niza for detail info & best price! ❤❤❤
msg / call : 017-7897585




|| THANKS for READING ||

3.5.13

Testimoni HERBA MAHARANI !!!

MASALAH : PERIOD YANG TIDAK TERATUR




Jiran saya, berusia akhir 26 tahun, berat badan saya anggarkan 80kg , tinggi 160cm, menghadapi masalah haid yang tak menentu. Datang haid sekitar 7 - 8 bulan sekali. Lebih kurang 2 kali setahun je la dia period... Saya syorkan ambil herba ni, mulanya dia kata, dah try dah..tapi tak de perubahan. Bila saya tanya, dia kata cuma ambil 5 biji kecil sekali sehari. Saya sarankan dia ambil 25 biji sehari, saya kata, makan waktu malam sebelum tidur, (mungkin dos tak cukup memandangkan saiz badannya yang agak besar). Keesokannya, dia period...alhamdulillah ^_^

* Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani


pm NIZA for the best price ❤❤❤
facebook : Cik Rusniza 
email : nizamk_86@yahoo.com 
   



|| THANKS for READING ||

2.5.13

Testimoni HERBA MAHARANI !!!

MASALAH : KEPUTIHAN, PERIOD TIDAK TERATUR, BADAN LESU





Adik angkat saya mengalami masalah keputihan dan period yang tak stabil, kadang-kadang period datang lambat dan kadang-kadang datang period terlalu awal. Dia bertanya tentang supplement apa yang perlu dia amik untuk kurangkan keputihan dan masalah period tak menentu, dengar je masalah keputihan dan period tak regular ni, saya terus cadangkan dia amik Herba Maharani, u all nak tahu apa yg berlaku??? Selepas 2 kali pengambilan Herba Maharani, adik angkat saya cakap dia dah datang period. SAH !!! Maharani ni memang superb dan yang penting kalau kita makan Herba Maharani ni, badan akan rasa segar dan cergas jerk.



pm NIZA for the best price ❤❤❤
facebook : Cik Rusniza 
email : nizamk_86@yahoo.com




|| THANKS for READING ||

1.5.13

ALL ABOUT SABUN PENCERAH KETIAK !!!



Apa sebenarnya kandungan Sabun Ketiak ni sampai tetiba permintaan melampau-lampau ye?

Sabun ni beratnya 100g, agak berat dan padu, dibandingkan dengan sabun kecantikan biasa yg beratnya kebanyakkannya 85g, dan salah satu sebab kenapa ia tahan lama !!! Sabun ni sabun kesihatan !!!

1. Garam Buluh

  • Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
  • Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan, sebab tu sesuai utk org kulit alergic, sensitif hingga ke excema.

2. Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)

  • Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
  • Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

3. Ekstrak Liquorice

  • Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
  • Mencerahkan pigmentasi kulit, sebab tulah Sabun Ketia

4. Minyak Tea Tree

  • Anti-bakteria, anti-kulat.

5. Vitamin E

  • Antioksidan, anti-penuaan.
  • Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

6. Gliserin

  • Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  • Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

7. Aloe Vera

  • Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.



pm NIZA for the best price ❤❤❤
facebook : Cik Rusniza




|| THANKS for READING ||