10.2.13

Waist Nipper @ Bengkung PREMIUM BEAUTIFUL

Assalamualaikum...
Hye peminat PREMIUM BEAUTIFUL...

Selalu pakai bengkung tak? Kebanyakkan wanita pakai bengkung semasa dalam tempoh berpantang je kan. Tapi sebenarnya bengkung juga boleh di pakai setiap hari sebagai pakaian dalam harian kita. Cuma yang menjadi kemusykilannya, adakah bengkung yang digunakan semasa tempoh berpantang adalah bengkung yang paling efektif digunakan seharian???

So, cik niza nak share hari ni tentang macam mana nak pakai bengkung yang kita boleh gunakan dalam tempoh berpantang dan setiap hari. So, pakej da kat situ kan.. Satu bengkung boleh dipakai untuk mana-mana situasi. Hebatkan....Selain itu, bengkung ni jugak boleh digunakan oleh kaum lelaki. Haaaa, sangat sangat hebat jugak kan...

Sebelum tu, jom kita tengok perbezaan bengkung tradisional dengan bengkung PREMIUM BEAUTIFUL...


PELBAGAI CARA IKATAN UNTUK BENGKUNG TRADISIONAL




Kalau dah berikat macam ni, nak membuang air, kesabaran yang sangat tinggi diperlukan. Betul tak??? Bengkung tradisional ni bukanlah dikatakan tidak bagus, tetapi kurang efektif...

So, tibalah masanya untuk kita ikut peredaran zaman. Kita tukar bengkung tradisional ni kepada bengkung PREMIUM BEAUTIFUL yang dapat beri kesan dari segi kesihatan dan pembentukan badan. Pemakaian bengkung PREMIUM BEAUTIFUL ni dapat beri manfaat yang sama macam kita bertungku dan bertangas yang menyebabkan rahim cepat kecut, rahim sihat, rawatan alternatif kepada fibroid, senggugut, cyst, sakit belakang, sakit pinggang, batu karang, gastrik dan angin pasang...


KELEBIHAN BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL

  1. Fabrik yang lembut dan boleh regang
  2. Tulang keluli fleksibel
  3. Tali boleh laras
  4. 3 tahap cangkuk untuk penyelarasan pinggang
  • Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan. Ini perbezaan yang tidak terdapat di mana-mana korset lain.
  • Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, setersunya menghasilkan kontur badan yang menarik.
  • Benang yang diimport dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.
  • Reka bentuknya tang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang.
  • 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

WAIST NIPPER / BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL

Bengkung PREMIUM BEAUTIFUL mendapat pengiktirafan dari pakar chiropractic daripada 3 negara maju iaitu The American Chiropractic Association, The Canadian Chiropractic Association dan The Chiropractic Association of Quebec.

Memang tidak ragu-ragu lagi. Banyak kebaikan yang kita boleh manfaatkan dari pemakaian bengkung PREMIUM BEAUTIFUL.

PILIHAN DI TANGAN ANDA...DAN WHY NOT ANDA PILIH YANG TERBAIK !!!


Everything is FREE
For a trials, consultation or special offer
Just Contact Me now !!!

Niza
sms / call : 017-8244886
pm fb : Cik Rusniza 
email : nizamk_86@yahoo.com 

~ Jom SIHAT dan CANTIK dengan PREMIUM BEAUTIFUL ~


kredit : CDM Juliana Hamzah 

 

|| THANKS for READING ||

0 000 ♥ comments: