9.3.11

kowang ade ke macam aku??ce btau..ade ke??

sape yang kate die tak kenal bird atas ni
cepat cakappppppppppp...hehe
kowang tak kenal ke??ciannnn..hehe
bird yang kiut miut ni pun kowang tak kenal..adehhh..kes berat ni..

sape sape yang tak tau lagi tu
ni la bird T W I T T E R
haaa..dah tau??bagus bagus..hehe
sape sape yang ade macam yang aku ade ni
leh la klik mane mane bird ni..atas leh..bawah pun leh..
untuk ape lak nak klik ni??
alaaaa kowang ni..tu pun mau tanye ke..pe lagi..FOLLOW la..hahaha
hahhaha..kowang jangan pk kalerful ae..wakakakka
aku maksudkan bird T W I T T E R ni tau..huhu
note: selamat ber'twitter' tau kowang..hehe



|| THANKS for READING ||

6 000 ♥ comments:

cik ayin said... Reply To This Comment

cik niza..ayin da follow ur twitter..jom la kite bertweet..ngeh3

CikNiza said... Reply To This Comment

@cik ayin
oooo yeke ayin..hehe..
okey2..jom2..heheh :p

kay_are said... Reply To This Comment

dah lame x update twitter.. huu

CikNiza said... Reply To This Comment

@kay_are
hehe..so, ape lg..update la sekarang..hehe :p

Redbloodsnow said... Reply To This Comment

zie kan...sgttt lah blur nk bertwit taw. tgk org cam best je. tp zie kebengapan ler plak..hahaha

register twitter pun khas utk churp je..lalala :D

CikNiza said... Reply To This Comment

@Redbloodsnow
hahahha..same la..kadang2 rase kalo twit something tu xdek sape pun nk respon..huhu..nak twit2 ngan owg pun kdng2 balas kdng2 xbalas..huhu

same la, register twitter khas utk churp2..hahaha