25.3.11

MPG yang happening kat Casa Rachado, PD


firstly of cos la tayang muke sendiri
yang tengah heppy kat CASA RACHADO..hehehhe

okey..baru nak start cite ni..hihihi
19hb and 20hb ari tu
aku and member-member sekelas wat Malam Penuh Glamer Malam Pra Graduasi
kat Casa Rachado, Port Dickson
wahhhhhh...sangat happening tau..
padahal tesis belum settle lagi tu..hahahahha
pape pun..thats time memang sangat happening
masing-masing SPORTING..balik ke kanak-kanak pun ade gak..hahaaha

okey..aku nak tayang gambar ni..
kowang nak tengok takkkkkkkkkkkkkk???hehhehe
aaaahhhhh..tak kire...nak tengok ke..tak nak ke..nak tayang gak..hahahha

Foto 1: ni la background pentas kat dewan dinner ktowang..hehe

Foto 2: see......glamer tak ktowang??hhehhe..
untuk pengetahuan kowang..TEMA MALAM NI ialah GLAMOUR..

Foto 3: hehehe...suke gambar ni..candid betol ni tau..hehehe

Foto 4: cun tak??hehehhe..ni lah group QORIE-CAN yang suke bergambar..
pantang nampak camere okey..hahahaha

Foto 5: ni kat kolam renang kat resort ni..cantik tak??hehe..

Foto 6: aik...mamat mane lak ni sesat??hehehe..
gambar-gambar ni sume atas ikhsan dari camere beliau la..cun kan..hehe..
kecuali Foto 1 and Foto 2..yang tu dari camere ABG ANDY..
die la yang handle MPG kitaowg ni..hihi

INFO KHAS
kalau sesape nak wat rombongan ke reunion ke MPG ke..pape la..
aku suggest kowang contact la ABG ANDY ni..
puas ati beb...huhu
[klik name tu untuk ke fesbuk beliau]

kalau sesape nak amik gamba cantik-cantik
leh la contact RIZAL ISMAIL..mamat baju biru atas ni..hehehe
[klik name tu untuk ke fesbuk beliau juga]
yang ni lak BLOG beliau k..sape-sape nak cari photografer wedding leh la..huhu
[klik perkataan blog tu untuk ke blog beliau]

note: tenkiu Abg Andy..len kali leh handle renion ktowg lak akan datang..hehe
note 2: tenkiu Rizal sebab layan ktowg bergamba..hehehehe..
note 3: sayang member-member aku sume..hepy weh tyme ni..hehe



|| THANKS for READING ||

2 000 ♥ comments:

cik ayin said... Reply To This Comment

wahh..seronoknya :))

CikNiza said... Reply To This Comment

@cik ayin
hehhehehe..bes kan...hehhehehe :D