30.3.11

cikniza ♥ Garnier Skin Naturals

assalamualaikum pembuka bicara
cewahhhhh..formal la pulak aku ni..hahaha
ari ni cikniza nak cite pasal produk GARNIER
sape yang tak kenal kan..al maklumla LISA SURIHANI yang jadi duta garnier..hehe
thats why la cikniza pun leh terjebak kat produk ni..hehe

wat mase ni cikniza baru pakai cream nye jek
teringin gak nak pakai yang bebola sapu bawah mate tu..huhu

Foto 1: Garnier Light Oil Control cream

ekceli sebelum ni muke cikniza okey jek
pas tu pas try satu produk ni (sebelum garnier), muke makin okey
licin..halus jek muke..sangat suke okeyyyyyy
harge pun sangat la cantik nombornye..hehe..paham-paham sendiri la ye..hhuhu
sampai la produk tu abis..terus muke ni jadi teruk
jerawat tak usah cakap la
mak cikniza, akak-akak sume takot tengok
jerawat-jerawatnye cam idup jek
lagi-lagi kalau tyme cuaca panas
diri ni tak usah cakap la..risau sangat-sangat..
rase tak confident ngan diri sendiri pun ye jugak
malu nak berhadapan ngan orang ramai
penah la terfikir nak g New York Skin Solutions..tapi tak tertunai idea tu..hehe

last-last cam berkenan kat produk ni
salah satu faktornye duta produk tu la..hahahah
sangat menarik hati pelanggan okey iklan-iklan kat tv tu..huhu
sebab berjaye tawan hati aku kat produk ni.hehe
akhirnye muke cikniza kembali okey
alhamdulillah..lege sangat-sangat

wat mase ni..cikniza just pakai cream nye jek
cuci muke lak pakai sabun TIA AMELIA jek..huhu
tu pun sebab sebelum ni ade try tia amelia tu gak..hehe
just pakai krim kunyit n sabun cuci muke..huhu
ade la pakai dalam sebulan due kot..
pas tu tukar ke garnier and sampai sekarang la pakai product ni..hehe

note: syukur alhamdulillah muke da tak macam sebelum ni



|| THANKS for READING ||

2 000 ♥ comments:

Wani said... Reply To This Comment

wani guna garnier ! hidup garnier :D

CikNiza said... Reply To This Comment

@Wani
hehehe..same la sy..:)