12.3.11

tutorial : cara letak link dalam ruangan komen

hye sumeeeee......
cikniza memang dah lame nak cari cara nak letak link blog kat komen
akhirnya, hari ni dah tau da..hihi
sebelum ni ade la jugak try and error..
tapi tak jadi la pulak..hahhaaha

okey..kalau kowang nak tau..senang jek rupenye..hihihi
kowang just copy and paste je yang kat dalam kotak kat bawah ni


<a href="LINK ENTRI KORANG"><b>TAJUK ENTRI KORANG</b></a>


INFO:
  • Yang warna PURPLE tu link kowang..maksudnya kalau kowang masuk kan link blog kowang, kat situ URL blog kowang la..
  • Contohnya : http://nizamk.blogspot.com/
  • Yang warna BIRUtu pula, tajuk yang kowang nak tulis kat situ..means, perkataan la..
  • Contohnya: ● the COLORFUL of LIFE ● atau pun kowang leh letak tajuk entry kowang..

okey??dah paham sume??
sekarang leh la sume tinggalkan link kowang kat ruangan komen..hihi
salah satu sebabnye, senang nak datang semule ke blog kowang..
tak payah la kene bukak profile kowang dulu
baru klik URL blog kowang..
sangat leceh okey..hihi

SUMBER: Si Lampu Neon



|| THANKS for READING ||

10 000 ♥ comments:

Along Usop said... Reply To This Comment

lama dah tringin nak buat.. tapi malas nak kaji langkah2 nya..

thnx share!..

CikNiza said... Reply To This Comment

@Along Usop
hhihihi..ur welkem..
gunelah cara ni..senang nk jejak semule..

zuneta said... Reply To This Comment

nak cuba jgk ni...leh ke??,,,TEST..TEST...


SANGGUP KE ANDA MAKAN &*%$^$

CikNiza said... Reply To This Comment

@zuneta
heheh..boleh2...
jadi da ni..hehehe
len kali leh wat kat komen owg len tau..hehehe :p

mutoburok said... Reply To This Comment

salam 1 dunia..tq 4 sharing..
test2..

nih entry hot

kisah umm ehh dokk rokkk

CikNiza said... Reply To This Comment

@mutoburok
wslam..hhehhe..ur welcome..
len kali leh wat kat komen owg len..hehehe :p

c genk bah ne said... Reply To This Comment

hehehe.. dah try...menjadilah..makasi ya

CikNiza said... Reply To This Comment

@c genk bah ne
heheh..baguih2..same-same..:)

AZRUL AZMI said... Reply To This Comment

dari jauh datang... ingatkan cantik sangat blog nie rupanya cantik blog saya lagi... hahaha.... marah nampak.. gurau jer...
follow you...
Jom Heboh... Bukan.. Jom Follow Blog Saya Plak..

zsuzieta said... Reply To This Comment

thank you ye