10.3.11

Blog aku Cantik, ade aku kisah??


hahhahaha..mesti ade yang bace tajuk entry ni
terus cakap --> "hek elehhh..macam la cantik sangat blog die ni.."
hahahha..thats usually happen la kan..huhu
ekceli..ni segmen la kowanggggggggg..adehhh
ce bace sampai abes dulu entry ni..ni tak..lom pape dah wat spekulasi salah
sabo jek la kowang ni lahhhhh

haa..sape sape yang nak join klik header blog beliau atas ni k
kat segmen ni kene wat ayat promo tau


"Blog saya cantik sebab saya gune gabungan wane PINK n HITAM..kan menyelah gituuuu..selalu gegirl suke la wane pink ni, tp beboy tak suke kan..hehe..tak pe la..nanti cikniza cari ilham tuka wane yang due due suke ae..hehe..pas tu another thing is header ni adalah hasil kreativiti cikniza sendiri tau..haaa..kowang ade ke??hahaha..wahhhh..masuk bakul angkat sendiri la plak..hihii..sowy la ye uols..gurauan semate mate..hehhe.."


okey la..tu jek la promo dari nizamk[dot]blogspot[dot]com..
sekian, terima kasih..

TARIKH TUTUP
malam ni jam 10 malam



|| THANKS for READING ||

6 000 ♥ comments:

cik ayin said... Reply To This Comment

belog,akak best...tak berat

CikNiza said... Reply To This Comment

@cik ayin
ohoooo..yeke ayin??heheh..
macih macih..toche toche..(betol ke eje nye cam ni>hehe)

niesz said... Reply To This Comment

gud luck awak, baik punyer tajuk..hehe..

CikNiza said... Reply To This Comment

@niesz
hehe..tenkiu..
hahaha..ni segmen ni punye tajuk..huhu

Redbloodsnow said... Reply To This Comment

haha....tp blog ko mmg cantik lah niza cayunk. suke zie tgk taw. kemas dh teratur ^_- winks

CikNiza said... Reply To This Comment

@Redbloodsnow
wahhh zie..terlebih2 puji la plak rasenye..hahahha..
bese jek kot blog ni..ni pun tgk tutorial2 dr blog2 len n tgk stail blog2 len nye template..hehe..try n error kan..hihi :p