4.3.11

DISEBALIK TABIR BLOG


hye all..............
malam ni cikniza nak join segmen BA..hehe
sape sape nak join..klik header blog BA atas ni k..

cam ala ala datin tak??hahahaha..malu tetibe..hihihi
ni tyme try try baju untuk show zaman ke zaman..kat umah ni sebenarnye
ekceli..show tu salah satu dari esemen cikniza kat UPSI ni..huhu
cikniza bawak watak pempuan garang zaman 50-an
tu yang ala ala gituuuuu..huhu

LATAR BELAKANG CIKNIZA
kowang leh panggil CIKNIZA atau NIZA
kalo tengok URL blog, owang kate cam lelaki..tapi sy pempuan okey..
cikniza anak ke-4 dr 4 owang adik beradik yang sumenye pempuan..hehe
masih belajar kat UPSI di tahun akhir
memang de cite cite nak jadi cikgu dari zaman sekola rendah..ehehe
lahir tahun 1986..kowang kire sendiri ae umo bape..hihi
haaa..sebelum terlupe..sy owang SEGAMAT, JOHOR
sape sape yang owang segamat khasnya n tempat tempat len amnye
leh la komen komen kat sini..hehe

JUMLAH FOLLOWERS SEKARANG
274 owang

SOKLAN 1
kalau saya tak de blog..saya akan usha usha blog yang dah sedia ade
jadi silent reader je..hehe
tak pun layan fesbuk, YM and so on..hehe
lain..ermm..tengok cite cite best kat youtube..donload mp3
tak pun cari maklumat tuk wat esemen la..pe lagi..hehe

SOKLAN 2
kepentingan blog??
ermm..aku rase blog ni penting untuk aku cite
ape yang aku nak cite kat owang yang bukan ade kat sekeliling aku
nak cite direct, just kat owang owang yang de kat keliling aku ni jek la
selain tu, melalui blog ni kite dapat jumpe kawan kawan baru
silap silap leh jumpe member sesekolah dulu..huhu
lagi satu, ngan blog aku leh join contest contest ni..segmen..GA..
mane tau de rezeki leh menang n dapat adiah..hehehe

SOKLAN 3
blog feveret yang akan di singgah hari hari
1. BEN ASHAARI - of kos la blog BA kan..hehe..bile tengok title cam bes and membuatkan aku rase nak tau kesah disebaliknye, of kos i akan klik and bace..hehe..kalo rajin aku akan tinggalkan komen kat entry..hehe..
2. ZIE - sebelum aku kenal blog BA, hari hari aku dok singgah blog ni..dulu jadi silent reader jek kat sini..tapi lame lame de la tinggalkan komen sikit..pas tu finally, Zie dah pollow blog cikniza tauuuu..hehe..sangat sukeee okey..Zie ni owang SARAWAK..dah bertunang ngan seorang polis tau..huhu..BA pun dh penah wat review blog Zie ni..hehe..cikniza suke ke blog Zie ni sebab suke bace kesah kesah kehidupan die yang die cite kat blog..hehe
3. CEERAMOON - ni pun blog yang aku selalu singgah sebelum kenal blog BA..kat sini de banyak tutorial pasal blog ni..pas tu aku bace suke cite cite yang disampaikan oleh kak ceera ni..kesah pasal kehidupan beliau la..besssss..hehe..kak ceera ni dah kawin tau n ade sowg babygirl yang comel namenye keisha..hehe
4. las sekali len len blog yang menarik perhatian aku..tang tajuk entry nye tu..bile tajuk cam menarik, secare tak langsung akan menarik aku untuk bace entry tu..hehe

okeyyyyy..dah siap...da leh submit...hehehe



|| THANKS for READING ||

20 000 ♥ comments:

cik ayin said... Reply To This Comment

ala..mane pic kamoo?

CikNiza said... Reply To This Comment

@cik ayin
alamakkkk..hhehe..sowy..td terlupe letak pic..
dh publish bru teringat..hhehe

tapi skrg dh de pic da..hehe :)

cik ayin said... Reply To This Comment

comelnya kamoo pakai kebaya..

CikNiza said... Reply To This Comment

@cik ayin
heheh..bese2 jek..hihihi :p

apisv2 said... Reply To This Comment

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

CikNiza said... Reply To This Comment

@apisv2
wslam..thanks dtg sini..;)

nadiemsharmz said... Reply To This Comment

topang jenguk kejap...dr BA punye segmen...=)

man yusoef said... Reply To This Comment

yeah!! orang johor...haaha..sy org batu pahat

bun said... Reply To This Comment

datang spotcheck dari BA
semoge berjaye
salam kenal

ade mase tolong votekan

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kalaw-suke-vote-blog-ini.html

last 10mac2011

Kei Seichi said... Reply To This Comment

salam perkenalan...
datang dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

Lulu caldina said... Reply To This Comment

whoaa kebaya tu..

pRiNCe said... Reply To This Comment

"nice entry tau... dtg dari blog abg ben.... jom bce petua orang2 tua tntg soal kecntikan tubuh badan..."

selamat berkenalan ye...:)

CikNiza said... Reply To This Comment

@nadiemsharmz
thanks nadia..sy bru on9 ni..hehe :p

CikNiza said... Reply To This Comment

@man yusoef
hye owg johor..hehe..
salam perkenalan..sy owg segamat, tp kg kat bp..hehe :p

CikNiza said... Reply To This Comment

@bun
salam perkenalan juga bun :)

CikNiza said... Reply To This Comment

@Kei Seichi
salam perkenalan Kei Seichi..:)

CikNiza said... Reply To This Comment

@Lulu caldina
huhu..yolahhh..kebaye u...hehhe :p

CikNiza said... Reply To This Comment

@pRiNCe
thanks prince..
salam perkenalan juge..:)

Hazmin said... Reply To This Comment

Hye u...
Datang dari blog Abg Ben...
Salam perkenalan ok...


BLOG HAZMIN

CikNiza said... Reply To This Comment

@Hazmin
hyeeee...
welkem to my blog..hehe
salam perkenalan juge..:)