9.3.11

Ini entry gediks..hahaha

first of all..
i nak inform kat sini..entry ni ala ala gewdiks cikit..hahaha
sape tak nak bace..klik [close] jek okey..hahaha
sebab ape?? sebab entry ni untuk yang ala ala melepaskan kerinduan gitu
wahahahah..tengokkkkk..belom pape da nak termuntah kan..hahaha

lantak p la..hehe
aku hepyyyyyyyyyyyyy sangat malam ni
sebab incik isyam datang singgah kolej aku..hehe
lame oooo xjumpe..dari awal NOVEMBER 2010 sampai hari ni tauuuuu
kowang kire la bape bulan lamenye..huhhhh..lame kan..
nak kate jauh..dekat jek PJ ngan Tanjung Malim ni
tapi....masing masing tak de mase..
aku sem ni agak busy la gak siapkan tesis..
kejap kejap hari minggu g library UM, tak pun balik umah..
die lak..koje..tyme cuti de ikot jadual..huhhh..

  
seeeeeeee..lihatla keceriaan aku..hahaha
incik isyam yang snap gambo ni tau..hehe
hepy wehhhhhhh..lame tak jumpe kan..hehe
tak kesah la..jumpe kejap pun okey la..de la dalam sejam setengah jek..huhu
g la melantak kat Secret Recipe..kat Tanjung Malim ni..hehe
RM51.05 sen tauuuuu..huhhh..tengok la aku n die makan ape..huhu
konyangggg den..hehe..

bile dah lame tak jumpe
sekali die btau nak jumpe..
haaaa ko..gigil ooo..berdebar debar la plak
hahaha..macam owang tak penah jumpe pun kan..hahahaha
tu la kot penangan lame tak jumpe ni..hehhe
terase la kenikmatan bercinte ni..hehehe..
alahaiiii..gedikkkk..hahhaa
pape pun
doakan la hubungan kami ni kekal hingga ke jinjang pelamin
and ke akhir hayat
semoge kami bahagia hendaknye..hehe

note: malam ni tido dalam keadaan cenyum cenyum sampai tinge..hehehe



|| THANKS for READING ||

13 000 ♥ comments:

cik ayin said... Reply To This Comment

aminnnnnnnn :)

CikNiza said... Reply To This Comment

@cik ayin
hehhe..thanks ayin..hihihi :D

Tuan Penasihat said... Reply To This Comment

amboi seronoknya dia.
biasalah org bercinta.
kekallah hendaknyer yer.

:: Zanna :: said... Reply To This Comment

insyaAllah mudah2an..x pe2 sis faham keseronokan x terhingga kan bila dh lama x jumpa miss2 gitu..ehehe~~

masa zaman sis dulu mcm tu la seronoknya bila berjumpa wpun 1/2 jam...huhu

okey sis klik nuff n hb niza juga :)

Terkini : Blog ni dah tak suci

Rose Johari said... Reply To This Comment

Wah, patut hepy semacam rupanya.......hihihi.INSYAALLAH...jodoh korang pjg k :D

:: Zanna :: said... Reply To This Comment

eh tertinggal klik sume iklan churp2 juga huhu~~

Nur Hanani said... Reply To This Comment

Amin..saya doakan :)

Entri Terkini: Penjawat awam ramai yang muflis??

CikNiza said... Reply To This Comment

@Tuan Penasihat
hhehhehe..msti la seronok..hehehe..
macih TP..mcm tu la harapnye..hehe :D

CikNiza said... Reply To This Comment

@:: Zanna ::
hehhe..haah kak..miss2 gitu..cenyummmm jek memanjang tyme jmpe tu..hahaha..

thanks kak..hehe :D

CikNiza said... Reply To This Comment

@Rose Johari
hehhe..cam tu la kak Rose..hehelame tak jmpe kan..hehe

macih kak doakan kami..:D

CikNiza said... Reply To This Comment

@Nur Hanani
thanks kak Hanani..:D

kay_are said... Reply To This Comment

patut r hepi2 je.. ^^

CikNiza said... Reply To This Comment

@kay_are
hehehehhehehehe....^____^