13.3.11

Tudung manik yang cantik dari Yan's Collection

hye bloggers..........
kowang sume ape khabar?? sihat tak?? hihi
kali ni entry cikniza berkaitan dengan tudung
kowang suke tak, pakai tudung yang macam cikniza pakai ni??hehe


haaaa..tapi kali ni..cikniza bukan nak cite pasal best nye pakai tudung ni tau
tapi cikniza nak cite pasal keCANTIKkan manik manik yang ade kat tudung ni
okey..cikniza tayang kat kowang dulu ae..
last sekali baru cikniza btau kat mane cikniza beli tudung manik yang cantik ni..hehe

review: dari sudut pandangan atas

review: dari sudut pandangan sisi kanan cikniza

review: dari sudut pandangan sisi kiri cikniza

haaaaa..ape pendapat kowang??
cantik tak tudung ni..??hehe
ape lagi..jom beli..jom beli..hehe
harge boleh runding ngan penjual..jangan risau
lagi pun penjualnye tu same study ngan cikniza gak..hehe
okey2..nak beli klik --> facebook Syazz Ziey..

INFO :
  • tudung yang cikniza pakai ni saiz S
  • batu-batu manik tu daripada batu swarovski
note : selamat membeli-belah..heheeh
note : yan..niza dah wat kan entry pasal tudung yan ni..hehe..hutang langsai k..hihi



|| THANKS for READING ||

14 000 ♥ comments:

cik ayin said... Reply To This Comment

comel kak...hehee

CikNiza said... Reply To This Comment

@cik ayin
hhihi..pe lagi ayin..
beli la tudung kat Yan's collection tu
sekarang ni de promosi bju sulam..cntik2 tau..hehe :p

Jannah Miho said... Reply To This Comment

wahh..cun2 :)

CikNiza said... Reply To This Comment

@Jannah Miho
hehe..jom beli..jom beli..:)

HonEyBuNNy said... Reply To This Comment

salam...cantik...;-)

CikNiza said... Reply To This Comment

@HonEyBuNNy
hehhe..cantik kan..
so ape lagi..g la terjah fb beliau..
ade jual shawl n bju sulam gak tau..hehe

Puanbee said... Reply To This Comment

laa ingat nak bg freeee heee..niza jual ker ? atau org lain punya ni ?

CikNiza said... Reply To This Comment

@Puanbee
hahaha..xdek la..ni review tudung yg niza dh beli..ni tudung niza la kak..huhu

cntik tak??hihi..
kalau nk beli gak..klik je name link Syazz Ziey tu..ehhe :p

Redbloodsnow said... Reply To This Comment

a'ah lah yunk. soo lawa. jelesnya tgk niza pakai. klo zie kan, zie tak sesuai pakai pape yg berawning :( sobsobsob

CikNiza said... Reply To This Comment

@Redbloodsnow
hehhe..so ape lg zie..beli laaaa..hehhe :p
same la niza pun..slalu pkai inner cotton tanpa awning..yg ni tudung xpress tu..huhu

Matika said... Reply To This Comment

akak siap..mamat kalau review mmng lama nk cri idea..hehe

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/2011/03/mamat-teruskan-review-blogsebelum-ini.html

CikNiza said... Reply To This Comment

@Matika
orait mamat..
dh tgk..tenkiu sgt2 tau..heheh :D

apik pehe said... Reply To This Comment

hehe..baru je nk beli tudung cmni kt si dia..tp si dia x pakai

CikNiza said... Reply To This Comment

@apik pehe
hehhe..xpe..beli kan jek..nanti msti si dia akan pakai jugak..yela, someone special yg belikan kan..hihihi :p