4.3.11

Wahhhh..ada pertunjukkan drift kat kolej aku!!! dasyattttt..

berdegup laju jantung aku tengok owang maen drift ni
apetah lagi kalo aku yang dok sebelah pemandu dalam kete tu..takot ooo..
incik isyam bawak kete laju kat highway pun aku dah kecut
lagi la dok pusing pusing, seret seret kete laju laju cam tu
huhhhh..kecot ooooo

ekceli kat kolej aku ari tu, de wat PESTA ILMU KAB 2011
24hb Februari 2011 - 27hb Februari 2011
ni banner die..cun tak??huhu

dalam pertunjukkan drift ni
sape sape yang nak merase dok dalam kete drift tu leh je
tapi kene bayar RM 5.00 sowang untuk sekali pusingan
ramai gak la aku tengok yang join
teringin gak aku merase..tapi pk pk balik..tak yah la..
cukup la aku da penah merase nek kete yang ala ala kete drift..hehe
ketenye tu nanti la aku update len ae..siap ngan gamba kete lagi aku letak..hehe

aku upload 2 video kete tengah drift ni untuk tatapan kowang sume
snap by: Sony ericsson k750i jekkkk..hehe

video

video

note: aku minat kete kelabu yang kuar last dalam video atas ni (video ke-2)
smartttttttt kan..kan..kan..kan..hehe
bek kowang cakap ye..kalo tak............
tak nak kawan..............hihihi



|| THANKS for READING ||

6 000 ♥ comments:

Tuan Penasihat said... Reply To This Comment

eeee bestnya!!!
kenapa x naik? kalau TP nak mintak bawak lagi, suru driver tu duduk tepi. gerenti dia lebih takut sebab TP x pandai drift.

CikNiza said... Reply To This Comment

@Tuan Penasihat
hahaha..takot la TP..kecot perot kang..hehe..
lg pun rugi rm5 nanti..bek nek kete bf..saving cikit..hihihi

Redbloodsnow said... Reply To This Comment

wahhh..menarik! so far tak pernah tgk org drift live²..hehe

CikNiza said... Reply To This Comment

@Redbloodsnow
tu la..bes kan zie..sy pun mse tgk ni, dok terlopong gak la tgk..hihhihi :p

OoNey™ said... Reply To This Comment

knpa xtry buat drift sekali..mana tau shamsul yusof amek jadi pelakon kl drift 5..hehe

CikNiza said... Reply To This Comment

@OoNey™
wahhhh..nk wat sndiri pun shamsul yusuf xdek la plak kat tmpat kejadian..huhuhu :p