29.1.11

Pulang Bercuti Yang Sangat Busy

salam sumer..
kowang pe kaba?
rasenye cam da lame gak la aku tak update blog
aku busy siapkan esemen and draf tesis ari tu
esok aku nak balik kg da
sempene CUTI RAYE CINE
UPSI bagi cuti seminggu jerk
tapi..mase seminggu tu la yang aku kene pack kan
untuk mencari bahan bahan tesis
maklumat maklumat kajian
kene g interview responden
macam macam lagi la
nasib bek la PTPTN dah masuk
tak de la aku terase cam susahkan mak n ayah aku..huhu

k lah kowang..
nak tido dulu la..
esk nak bangun pagi
bas aku dari Tanjung Malim gerak kol 10 pagi ke kL
pas tu transit sampai ke Segamat..hehe
nyte sumer

mood: windu kat mak n ayah kat umah ♥♥



|| THANKS for READING ||

3 000 ♥ comments:

LehaMY said... Reply To This Comment

selamat bercuti sis :D

LehaMY said... Reply To This Comment

wah. bestnya dapat balik kg. selamat menghabiskan cuti~ :D

cik niza said... Reply To This Comment

@LehaMY
tenkiu2...:)