17.1.11

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL



sebenarnye dari ari tu aku nak join contest ni
tapi cam tak de mase nak pilih gamba yang cool..hehe
pas tu ari ni dapat lak tag dari cik ain
so..sebab tu la aku menjoinkan diri dalam contest ni

kat bawah ni gamba yang aku rase
paling COOL dalam koleksi aku..hahaha
sebenarnye de banyak..tapi yang ni cam menarik hati aku..
walaupun gamba ni mase aku zaman sem 2 dulu..tapi tak pe la kan..hehe



kalo aku menang RM100

aku nak beli novel secare online kat KakiNovel..hahaha

kawan kawan yang kene tag
ayie
azrynain
cik wani
mizz farah
princess milo

kalo sesape nak join klik SINI
atau banner atas ni atau banner kat sidebar

TARIKH TUTUP : 1 mac 2011
tapi 21 feb 2011, penganjur dah tutup



|| THANKS for READING ||

8 000 ♥ comments:

ciK waNi said... Reply To This Comment

tq tag..

nnti cik wani join yer

cik niza said... Reply To This Comment

@ciK waNi
ur welkem..
okey2..join jgn tak join..hehe

zoom ayie said... Reply To This Comment

tans2 t nak cari gambo2

cik niza said... Reply To This Comment

@zoom ayie
okey..ur welkem..cari yang cool tau..hehe

apisv2 said... Reply To This Comment

gudluck;D

cik niza said... Reply To This Comment

@apisv2
tenkiu..:)

siti fatimah said... Reply To This Comment

tq join contest :) good luck !

cik niza said... Reply To This Comment

@siti fatimah
thanks..:)