10.1.11

Kowang Bosan???

kowang tengah wat pe tu?
apeeeee???tak tau nak wat pe..??
adehhh..kes berat ni..cam ne leh de istilah tak tau nak wat pe
hurmmm..kowang bosan ae..
okey okey..pe kate kowang men game
sesekali layan game pun best gak pe..hehehe

aku suggest game ni
Burger Shop tak pun Wedding Dash
tapi pape pun mesti le kene donlod dulu kan
kat ne nak donlod ni??
aduhaiii...satu pekerjean lak nak g tanye pakcik google tuhhh

hehheee..lek lek..kowang tak yah susah susah k
aku bagi keje senang jek ni
klik jek kat sini -----> Burger Shop
tak pun kat sini -----> Wedding Dash
ahaaa...aku bagi sekali 2 game tuk kowang sume..
kalo bosan gak, tak tau la aku nak kate ape..huhu

okey..selamat men game
semoge kowang tak bosan k..hehehe



|| THANKS for READING ||

2 000 ♥ comments:

Redbloodsnow said... Reply To This Comment

zie tgh kemaruk main burger shop taw skrg nih...hahaha

cik niza said... Reply To This Comment

wahhh..yeke??gud luck..wat smpai level terakhir tau..hehe

niza dh smpai level terakhir da tau..memang cam gian la jap men burger shop ni..hehe