24.1.11

Aku Dah Tengok Cite Khurafat



ari ahad, 23 january 2011
aku (cikniza), Mizz Farah, Miss Ciku, Miz Dya
g tengok wayang cite KHURAFAT..hehe
kat mane..?? kat Times Square saje..


p/s: bukti aku g tengok wayang cite ni tau..ahaha

well..aku tyme tengok cite ni..
bile da nak sampai tyme tyme yang akan terkejot terkejot ni
dok tutup mate je la..tengok kat celah2 jari jek..haha
manyak takot ooo haku..huhu
well..ade gak la yang aku tertengok gak antu nye tu..hahaha
buruk gile rupenye..huhu
aku paling sedih part yg die tengok mak n bini die sedih sambil bace yasin
sebab die yang meninggal..menusuk kalbu aku tu..hehe..
well..haku ni jenis yang mudah touching touching ni..hahaha

anyway..best la cite yang SYAMSUL YUSOF ni wat
nak ganti ayah die la tu..huhu
yelakan..mane tumpahnya kuah kalau tak ke nasi..huhu



|| THANKS for READING ||

2 000 ♥ comments:

::PoRcUpiNe:: said... Reply To This Comment

Best ke cite ni yg?
seram x?

cik niza said... Reply To This Comment

@::PoRcUpiNe::
bestttt..banyak terkejot2..biase la dh name pun cite antu kan..hhehe
pas tu jln cite nye pun menarik..
owg xtau sape yang wat salah..wat owg suspen..huhu
g la tgk..best2..