16.1.11

BEN ASHAARI : CINTA MONYETKU



hahaha..bace segmen ni teringat cinte monyet aku zaman skola dulu
form 1-3 aku dah skola jauh dari parent aku
kat Perak..aku dapat masuk Asrama Semai Bakti Felda Trolak
umah aku lak kat Segamat..haaa..jauh kan..Johor ke Perak
da jauh cam tu..yang ade just kawan kawan jek la and warden
al maklum la..tyme nak meningkat dewase
tengok owang len kapel..kite pun gedik gedik gak la nak kapel gak
hahhaa..mase to form 3..ermm..nak kate kapel tu ntah la
zaman skola kan..hahaha

owang nye tak yah la aku mension kat sini
kalo la my cyg bace entry ni..mau berasap gak la nanti..takottt..hehe
kawan punye kawan..PMR aku down..
owhhh..sangat sangat sedih oke
kawan kawan aku sume leh sambung masuk Semai Bakti lagi
tapi aku...balik skola kat kampung..malu gak la

dari abis PMR..aku lost conteck ngan 'die' ni
sampai la satu ari..dalam tengah tahun lepas..dalam bulan 6 kot
aku dapat tau yang 'die' keje satu company ngan my cyg
tu pun my cyg yang tanye kat aku..kenal tak ngan *******
wohhhh..kecik je dunie ni kan..
yang klaka nye leh lak satu tempat koje ngan my cyg..hehe
tapi my cyg just tau aku n si 'die' kawan zaman skola
huhu..kesah lame..abaikan suda..
tak yah kot aku nak cite kat my cyg kan..hehe

haaa..ni pesanan tuk sapa sape yang leke bercinte
dalam bercinte jangan la terlalu leke sampai apa yang kite kejar tak dapat
xpecely kowang nye study
kalo nak bercinte tu boleh..tapi bia la bercinte care owang dewase
cam aku n my cyg
'Mohd Isyamudin bin Mohamed Taupek'

ecececeeeehhh..hahaaa..gedik la ko niza
first tyme i mention name my cyg kat my blog ni oke..hehe

okey abg ben..itu saje pasal CINTA MONYET CIK NIZA
rase nye ni da terlebih lebih 100 patah perkataan ni..hehe



|| THANKS for READING ||

16 000 ♥ comments:

yad'z said... Reply To This Comment

wah...kenangan lama bertaut kembali lah ni... hehe.....

*bile nak kawen?? ngeh3x..

cik niza said... Reply To This Comment

@yad'z

ehhh...bukan la..mane de kenangan lama bertaut kembali..cube bace betul2 cite ni..huhu

Qaseh dalia adelia said... Reply To This Comment

wahh keje ngan bf haha.. eceh agak2 tgk die teringat balik tak kisah2 dulu hehe.. semoga bhgia syg

zacky ~786~ said... Reply To This Comment

hahaa so sweet..!

Syafiq Rosli said... Reply To This Comment

nice story

cik niza said... Reply To This Comment

@Qaseh dalia adelia
huhu..die de gak la mcm nak try try..tapi sory beb..i setie pade yang satu..huhu

cik niza said... Reply To This Comment

@zacky ~786~
hahaha..sweet ke?? :p

strawberrycincau said... Reply To This Comment

wah...cinta monyet yg brkekalan nih...bgus3...sye pon join gak..
http://sayetetapsaye.blogspot.com/

cik niza said... Reply To This Comment

@Syafiq Rosli
tenkiu..:)

cik niza said... Reply To This Comment

@strawberrycincau
uiittt..mane de berkekalan..skang just as a friend..tak penah jmpe face to face pun..just kat phone jek..

Amirah Yusof said... Reply To This Comment

kecik betul dunia kann

nur said... Reply To This Comment

fuyoh.. kecik betoi ye dunya neh
Jemput keALL IN ONE

cik niza said... Reply To This Comment

@Amirah Yusof
yup..sangat sangat terkejot mase di beritahu oleh my cyg mase tu..tetibe ckp dlm ati..ehh..mane die kenal ni..huhu

cik niza said... Reply To This Comment

@nur
tu la pasal..akhirnye jmpe balik gak kan..hehe

awEEN said... Reply To This Comment

hehe..lupe kan yg dah lepas.. smuge bahagia ye awk n en. mohd isyamudin :)

bace kesah saye pulak.. hehe

cik niza said... Reply To This Comment

@awEEN
heheh..tenkiu cik aween..:)