8.2.11

Cabaran dan Dugaan Cuti Kali ni

salam sumer
welcome back after CUTI RAYE CINE..hehe
huhhhh..cuti kali ni sangat sangat menguji keimanan aku
kenape??? jom bace cite aku ni

aku ni owang SEGAMAT..kat JOHOR..
so, uols pun mesti tau kan
isu banjir kat JOHOR ari tu
ekceli umah aku tak nek air
tapi.........................
jambatan nak masuk ke umah aku PECAH
atau RUNTUH..atau bahase kampungnye JALAN PUTUS
waaaa..tak g mane mane aku cuti kali ni

aku balik sabtu 29/1/2011 memang dah ujan sepanjang perjalanan
dari kL ke Segamat
esoknye dah planning nak g JB
dah beli tiket g and balik lagi okey
tapi..esoknye ujan turun dengan lebatnye sepanjang hari
so..my family sume kerisauan la pk aku nak g JB ni
takot tersangkut tengah jalan
almaklumla..air banjir tengah nak nek kan
so..keputusan nye aku tak jadi g JB
tiket pun burn terbakar hangus cam tu jek
huhhh..sadis..

planning ke-2 nak g JB gak ari isnin 7/2/2011
kenape nak g gak..tu cite len entry okey..hehe
claz kat UPSI..bye bye la kejap..hahaha

so..lastly aku balik UPSI selase 8/2/2011
mengikut perancangan awal..huhu
alhamdulillah
aku sampai dengan selamat ke bumi Tanjung Malim

|| dugaan mengajar kita supaya sentiasa bersabar ||

p/s: gamba jambatan runtuh tu, len entry k..sebab lom transfer dr hp ke laptop..hehe :)



|| THANKS for READING ||

6 000 ♥ comments:

LehaMY said... Reply To This Comment

ish ish ish . kesiannya jambatan yang menghubungkan kawasan rumah awak tu runtuh . huhuhu . apapun , alhamdulillah rumah awak tak banjir . hehehe :D

cik niza said... Reply To This Comment

@LehaMY
yup..umah sy tak kene banjir..just terputus hubungan jek..huhu
tapi umah akak2 sy kene banjir..sadissss

.:padie_eyla:. said... Reply To This Comment

sempat wish lagi kan.? HCNY! haha =p

:: Zanna :: said... Reply To This Comment

ala boringnya x boleh g mana2 kan... ^.^

cik niza said... Reply To This Comment

@.:padie_eyla:.
hahahaaa..okey..Hepy Chinese New Year..:)

cik niza said... Reply To This Comment

@:: Zanna ::
ehhhehe..relek2 kat umah je suda..layan tv or novel..huhu