10.2.11

Kenape Degil Nak g JB jugak??

uol ingat lagi tak entry pasal aku terkandas nak ke JB tu??
tak ingat??okey tak pe..dimaafkan tuk kali ni
kalo tak tau..klik sini okey --> DUGAAN

sebabnye yang jelas dan nyate ialah
aku nak g Yayasan Warisan Johor (YWJ)
and nak beli pete negeri Johor and daerah Pontian
kat Jabatan Ukur dan Pemetaan Malaysia (JUPEM)
sumenye sebab T E S I S ku yang tersayang..hehe
menurut my kawan..ape yang aku nak cari tu, ade kat YWJ
sebab tu la gagahkan jugak redah JB yang da macam KL tu
bukan aku pun yang drive..my ayah la..hehe
kat JB my sepupu yang drive..my ayah tak bape nak arif jalan kat JB
almaklumla..jalannye dh banyak berubah dari dulu
aku lak bukan tak de lesen..adeeeeeee..
tapi kekuatan mental tu tak bape nak cukup kuat lagi la..hehe
(sengeh sengeh malu..lalala..)
almaklum la..lesen P lagi
ehhhh..kowang jangan gelak kan aku ae
kire okey la tu tau ade lesen daripade tak de langsung kan
haaaa..tapi title P tu pun tengah bulan 7 ni ilang la
hahahahahaha..(gelak bangge..hahaha)



|| THANKS for READING ||

2 000 ♥ comments:

Nasuha Salleh said... Reply To This Comment

i pon tak kuat mental utk drive lg
lesen P Juge..keh3
moge2 tesis tu siap dgn lncarnye =D
Follow ur blog^_^
My Recent Post: Contest Senyum Tak Nampak Gigi

cik niza said... Reply To This Comment

@Nasuha Salleh
hehe..sy xbape nak kuat mentel kalo drive kat bandar besar..kalo kat jalan bese okey jerk..hehe
thanks..:)