23.2.11

adakah kite leh pollow 300 blog je?? kekonfiusan ni..please, need some explaination..

tolong..tolong..aku de problem add blog ni
blog yang kite leh pollow de limit 300 blog ke??
sebab mase aku nak add satu blog ni
die kuar macam kat gamba bawah ni


so..persoalan nye sekarang ni
adakah kite hanye boleh pollow 300 blog sahaje??
so..kalo nak add blog len..kene unfollow blog la ae..??
warrgghhhh..memang cam ni ke??
tolong..tolong..sape yang tau pasal ni
jelaskan kat saya..pleaseeeeeeeee..

note: need some explaination..



|| THANKS for READING ||

10 000 ♥ comments:

Shafa said... Reply To This Comment

oh, kalau nak follow blog lain jangan add dalam dashboard. mmg dia max 300 je. tak tau napa... jadi, niza kena masuk blog dorang dulu dan klik button follow kat gadget. baru boleh..

CikNiza said... Reply To This Comment

@Shafa
owhhh..tapi kalo tak add, kte xnmpk la latest update dr blog tu..

saya YANA said... Reply To This Comment

eh.. macam tu ke?.. Yana xtau kot... hehe..

CikNiza said... Reply To This Comment

@saya YANA
tak tau la yana..sy pun xtau..
dah jadi cam ni..bru tau..

Mizz Farah said... Reply To This Comment

lorrr...jangan laa add kat dashboard tu...ko klik button follow kat blog org...aku da lebih 400++ follow..huhu...

kalo ko da klik button follow tu kat blog org..nti die update ade je kat dashboard tu :)

CikNiza said... Reply To This Comment

@Mizz Farah
owhhh..memang ade ae??
hehe..ingat kan xnmpk update blog die nanti sebab xdek dlm list blog yang kat tepi update ni..
ke memang cam tu??huhu..kekonfiusan..hehe :p

Mizz Farah said... Reply To This Comment

ade je..aku tak penah pon add org kat dashboard tu...kalo aku nk follow..aku tekan button follow kat blog die..ade je latest update kat bloglist..kekadang lmbt sket.. :)

CikNiza said... Reply To This Comment

@Mizz Farah
owhhhhhhhhh..kesahhhh..
okey2..pham suda..
so skrg..just klik follow kat blog owg tu je la ae..huhhh..wat penuh dashboard jek..hehe

Muhammad Burn said... Reply To This Comment

sy pun penah tertipu
Cara Delete Blog Yg Kita Follow

CikNiza said... Reply To This Comment

@Muhammad Burn
huhu..kekonfiusan kan..sbb byk sgt care nk pollow owg..