14.2.11

BEN ASHAARI - VLOG2


dah lame kot aku tak join segmen abg ben ni
last join mase segmen CINTA MONYETKU
leh klik situ kalo nak bace k..hehe

okeyyy..kat segmen ni abg ben suh bagi satu soklan yang tak mengarut, logik
and paling penting tak de kaitan ngan isu sensitip
dan melanggar undang undang

soklan saya
penah tak abg ben terfikir blog abg ben ni leh jadi terkenal kat dunia maya ni
and leh dapat readers yang ramai cam sekang ni??
Apakah kunci kejayaan abg ben ni??

ni macam dah jadi 2 soklan jek..
tak pela..jangan marah ye abg ben..hehe



|| THANKS for READING ||

8 000 ♥ comments:

GadisGula-gula said... Reply To This Comment

ehem.. hehe~ baru perasan kat syarat tu dye tulis 1.. hehe~ tapi dah wat entry kan.. bia kan je lah.. nanti abg ben pilih sendri mne 1 dye na jawab.. hehe~ good Q lah!!

Mat Ganu said... Reply To This Comment

salam ziarah...

cikniza pulak ape rahsia kejayaan berblog nie...hehehe

Hanim Mahali said... Reply To This Comment

Hanim pun terlebih soalan jugak tanya... excited punya pasal... ahaks

CikNiza said... Reply To This Comment

@GadisGula-gula
hehhe..xpe..abg ben kan baek..lalala
hehe..gud question??bese2 jek kot..hehe..:)

CikNiza said... Reply To This Comment

@Mat Ganu
thanks ziarah..
rahsie sy??wahhh..xdek kot..just post entry n blogwalking bce2 entry owg smbil komen2 n tinggalkan jejak..hehe :p

CikNiza said... Reply To This Comment

@Hanim Mahali
hehhee..xpe..asalkan soklan tu menepati kriteria yg dah termaktub..hehe

apisv2 said... Reply To This Comment

saje jln2 usha soalan;p
blog apisv2

CikNiza said... Reply To This Comment

@apisv2
huhu..usha jek tau..hehe :p