10.2.11

[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!


aku terjumpe contest ngan adiah henpon
wahhhh..terus mate bling bling
saya nak henponnnnn jugakkkk..hhehe
so..aku pun men'join'kan diri dalam contest ni

kat contest ni kene tulis SEBAB kenape nak menang contest ni


"saya nak menang contest yang dianjurkan oleh JEJAKA TERHANGAT ni sebab saya memang berhajat nak beli henpon baru..tapi ketidakcukupan dari segi fulusnye..hehe..so..dah ade contest ni tu yang join je tu..mane la tau kan..rezeki aku kali ni menang contest ni..dapat la berPRAKTIKUM ngan henpon baru..hahhaa..sungguh..aku sangat terkejot ngan adiah tuk contest ni..rasenye ni la kot adiah yang termahal kot..selame aku mule aktif join contest or GA, ni la kot baru aku jumpe adiah henpon..kalo da adiah henpon..sape yang tak nak kan..hehe.."


okey..tu jek sebab sebab saya incik penganjur..hehe
beliau beliau yang ditag
Misz Farah
Miss Ciku
Cik Serabai
milly molly
Sarah
Lina

p/s: saya pasti kowang kowang yang ditag mengidamkan adiah ni :)
- selamat bercontest -

penyertaan telah ditutup




|| THANKS for READING ||

10 000 ♥ comments:

arep_lockermonth said... Reply To This Comment

hi! selamat berjaya! arep pon join jugk contest nih!huhu :P

✿ milly molly ✿ said... Reply To This Comment

hehe, tq awak tag kite :)
InsyaAllah nti kte join ok !!

cik niza said... Reply To This Comment

@arep_lockermonth
owhhh..yeke..gud luck ye..hehe

cik niza said... Reply To This Comment

@✿ milly molly ✿
hehe..ur welkem..
okeyy..join la ae kalo free..susah2 sy tag ni..hehe :p

Mizz Farah said... Reply To This Comment

sok aku wat ea..huhuu..ngantok sudaa~ ;p

cik niza said... Reply To This Comment

@Mizz Farah
okey..huhu

Jejaka Terhangat said... Reply To This Comment

JT datang mau mengecheck penyertaan..thanks join.nanti check senarai nama kat blog JT yek..gudluck..=)

cik niza said... Reply To This Comment

@Jejaka Terhangat
okey JT..
sy dah check list name tu kat blog TJ n name sy ade kat situ..hehe..tenkiu2 very much..hehe :)

uwmaisarah said... Reply To This Comment

thanks tag sarah, akak! ni nak pegi buat ni! hihi

cik niza said... Reply To This Comment

@uwmaisarah
welkem sarah..
alamakkk sarah..rasenye contest ni dh tutup..sebab da ramai sgt yg join contest ni..