27.2.11

suatu ketika dulu…..1st contest bersama annurkasehcollections

kali ni aku nak join contest lak
aku jumpe contest ni kat sidebar blog IZZATUL IMAN
contest ni pasal kenangan zaman sekola dulu
zaman kanak kanak kite..hehe

okey..sebelum pape..
tempek dulu banner contest ni..hehe

okey..dalam contest ni kene upload gambo zaman sekola dulu
kali ni aku nak tempek gambo aku zaman form 2 la kalo tak silap..hehe
lame da..tak bape nak ingat..huhu


10 kesah di sebalik gamba ini

suatu ketika dulu..aku penah bergelar seorang pelajar asrama semai bakti..anjuran FELDA..

suatu ketika dulu..aku dok kat asrama semai bakti felda trolak dari form 1 sampai form 3 kat perak..jauh tu dari umah aku yang kat Johor..huhu

suatu ketika dulu..aku and dak dak asrama akan pakai baju yang ktowg pakai ni untuk g outing..huhu..

suatu ketika dulu..bas ni ade due..satu bas dak pempuan..satu lagi bas dak lelaki

suatu ketika dulu..gamba ni disnap sebelum ktowg kuar nak g outing ke Bidor..lalalaaa

suatu ketika dulu..bas ni la yang ktowg naiki untuk g sekola kat SMK Sg. Kruit, Sungkai, Perak..

suatu ketika dulu..bas ni gak la yang akan bawak ktowg g outing..Pakcik Rahim yang drive bas ni..hehe

suatu ketika dulu..ktowg selalu berebut rebut nak naek bas ni sebab nak dapat duduk..tu tyme pagi la mase nak g sekola..hahahaa

suatu ketika dulu..bile tyme balik sekola, masing masing akan lambat lambat naek bas sebab nak dok kat tangge..alasan nanti leh turun dulu and terus ke dewan makan and leh makan dulu..huhu

suatu ketika dulu..bas ni elok and leh bawak ktowg g mane mane..tapi sekarang bas ni dah jadi besi buruk and tersadai kat Trolak Country Resort tu (lokasi asrama aku dulu)..sadis..huhu

kalo tengok..kusi nye tak same ngan kusi kat gambo aku kat atas tu..
ekceli, ni bas dak lelaki..bas dak pempuan lak tak dapat dikenalpasti..huhu


note: aku yang depan sekali tu..yang wat i ♥ u tu..hehe
zaman tu tengah femes stail wat tangan cam tu..lalala

|| cikniza nak tag ||
cik qlah
zanna

TARIKH TUTUP: 28 feb 2011



|| THANKS for READING ||

12 000 ♥ comments:

cik ayin said... Reply To This Comment

gud luck yaww :)

CikNiza said... Reply To This Comment

@cik ayin
hehe..thanks ayin..:)

:: Zanna :: said... Reply To This Comment

gud luck dear!! klu sempat akak join yer ^_^

Tuan Penasihat said... Reply To This Comment

seronok ingat zaman time jadi budak skolah dulu.
tu kira muka tengah baik ler tu.

CikNiza said... Reply To This Comment

@:: Zanna ::
oraitttt..hhehe :)

CikNiza said... Reply To This Comment

@Tuan Penasihat
hehe..best kan..cam nk putar mase balik ke zaman kanak2..hehe

haah..muke baek la tu..hahaha :D

Dda Ly said... Reply To This Comment

gud luck ye..:)

meh jemput ke rumah...
~my latest entry~

CikNiza said... Reply To This Comment

@Dda Ly
thanks Dda Ly..:)

:: Zanna :: said... Reply To This Comment

dear x sempat lah nk join...sorry yer...

gud luck k..^_^


Terkini : dah cashout nuffnang ^_^

CikNiza said... Reply To This Comment

@:: Zanna ::
ermmm.its okey kak..
sy join pun da last2 minutes..
okeyy..time kasih..hehe :)

annur kaseh said... Reply To This Comment

salam ukhwah
sy dtg..maaf lmbt dtg..

wah3...suke plak tgk bas yg tersadaitu...hihi..apepun g.luck yer..

semua ok..tp banner cts yg ade gmbr dak sek. xnmpkla...bole update sblm 5/3/11-sabtu..pastu bgtau yer...

k...tq

CikNiza said... Reply To This Comment

@annur kaseh
wslam kak..hehe
hehe..suke..??harap2 dpt menambat hati penganjur..hehe :D

okey kak..sy dah ubah ikot yg akak nak..hehe