11.2.11

yeayyyy..dah ade iklan nuffnang

wohoooooo
saya sangat hepy ari ni
tadi pagi bukak blog
nape tak dek iklan nuffnang lagi ni
tension jek aku
dari sebelum cuti raye cine ari tu tak dek
pas tu..tengah tengah google pasal tips meringankan blog
ade la terselit kat satu blog tu
entry pasal 'macam mane nak dapatkan buffered'
dengan pantasnye jari aku men'klik' mouse

pas ikut sume tips tips kat situ
aku pun review blog
wohoooooo..bling bling mate keseronokan
dah ade iklan nuffnang
yeayyyy..bersorak kegembiraan


note: see....iklan nuffnang kat blog aku ni..hehe

kredit to SINAR RAUDAH

note: TENKIU INCIK NUFFNANG :)



|| THANKS for READING ||

4 000 ♥ comments:

:: Zanna :: said... Reply To This Comment

tahniah dh dpt iklan nuff tp zanna pun skunk susah nk kuar iklan tu asyik iklan yg ad percent tu jer...huhu


n3 baru : Kempen Say No VALENTINE!! ^,^

cik niza said... Reply To This Comment

@:: Zanna ::
huhu..sy pun tak bape nak paham cam ne nak adekan iklan nuff tu..hehe :p
yang leh wat..just wait and see jek..hehe :D

man yusoef said... Reply To This Comment

yeay...tahniah..pon tak tau camne konsep nuff ni..yg tau, duit naik je..hahaha

cik niza said... Reply To This Comment

@man yusoef
huhuhu..so..berusahalah menaikkan wit anda..hehe :p