11.4.11

mood kurang stabil

hari semalam a.k.a hari Ahad, 10 April 2011
macam-macam perasaan datang kat dalam diri cikniza
sume perasaan menguasai diri
haihhhhh..memang susah kalau dah lame tahan perasaan kan


apakah perasaan yang menguasai diri tu??
marah..gembira..normal..sedih
sume perasaan memang menguasai keseluruhan diri cikniza
walaubagaimanapun..sume perasaan dapat diatasi dengan jayanya
hanya pertumpahan air mate yang berlaku..huhuhu
biase la kan..perempuan dan air mata tak kan dapat dipisahkan..hehe

haihhhhh...
semoge diri ni kuat menghadapi segala dugaan yang datang
semoge diri ni menjadi seorang yang tabah dan sabar
semoge diri ni menjadi anak yang baik dan solehah
semoge diri ni menjadi teman yang baik dan mudah didampingi
semoge diri ni menjadi guru yang cemerlang dan menjadi contoh kepada pelajar-pelajar
amin...

note: diri masih tak berape nak stabil..nak edit tesis pun otak jadi stuck tetibe..



|| THANKS for READING ||

8 000 ♥ comments:

cik ayin said... Reply To This Comment

pendek kata chill ye akak :)

apik pehe said... Reply To This Comment

sabo2..mase nk wat keje tu..amik wudhuk skali

CikNiza said... Reply To This Comment

@cik ayin
huhu...ye ayin..
akak dah okey da ni
cume kalo mengenang kesah sedih tu..
ujan lagi la jawabnye..huhu

CikNiza said... Reply To This Comment

@apik pehe
thanks ye apik..hehe :)

.:padie_eyla:. said... Reply To This Comment

kuatkan hati. :D

Miz Dya Nadiaya said... Reply To This Comment

sabOr cikniza.. kuatkan semangat n bykkan berdoa.. :)

CikNiza said... Reply To This Comment

@.:padie_eyla:.
yuppp...thanks eyla..:)

CikNiza said... Reply To This Comment

@Miz Dya Nadiaya
yuppp..thanks jugak miz dya..:)