4.4.11

cikniza jadi TOP 1

walaupun tak bertanding pape pertandingan
tetapi cikniza still menjadi TOP 1 dari senarai yang telah dinyatakan..
wahhhhh..sangat-sangat terharu ko..
ce kowang bace ni...
.
.
.
.
.
takde story la beb...urmm
takpe..aku nak share ngan korang
belog yang hari2 aku belek,
singgah dan buat semak..WAJIB

kak niza
a.k.a kawan twitter yang sangat friendly
.
.
.
.
.

hehhehe..name i yang first tau...jangan jeles ye kowang..lalalalaa
ayin ni rajin komen kat blog aku ni..
ce kowang tengok kat sidebar blog aku ni
ade bahagian PENGOMEN TEGAR
see.....mase tulis entry ni..ayin di tangge ke-3..hehhee
kire banyak la tu komen kat blog ni kan..hehehe


klik sini untuk ke blog beliau --> a little bit of everything
klik sini pulak untuk ke twitter beliau --> cikayin

note: macih banyak-banyak tau ayin..cayanggggg ayin..hehehe



|| THANKS for READING ||

4 000 ♥ comments:

cik ayin said... Reply To This Comment

ahakss...mekaseh kak..terharu :))))

CikNiza said... Reply To This Comment

@cik ayin
hehehhe...akak juge terharu sbb entry ayin tu..hehehe :)

Redbloodsnow said... Reply To This Comment

PSSTTT...TERNAMPAK NAMA ZIE GAK KAT LIST PENGOMEN TEGAR TU...HIKSS :D

CikNiza said... Reply To This Comment

@Redbloodsnow
hehhehe...suke la tu...hehhee :p