11.4.11

CONTEST ALYA : AKU DAN ALAM

tenkiu very much to FIRA yang tag cikniza
huhhhh..ade jugak contest nak join..hehe
sebenarnye dari ari tu lagi cikniza nak join contest-contest ni
macam dah agak lame tak join contest
windu la pulak..hehe

contest kali ni dianjurkan oleh CIK ALYA
firstly..of kos la banner contest kan..hehe
sape-sape nak join..just klik kat banner tu je ae..
kat sidebar tepi ni pun ade..just search and scroll down kat sidebar ga.contest ye..hehe


dalam contest ni kene tempek gamba kite dengan alam sekitar..
ermmm..gambar mane la cikniza nak tempek ek..
dalam proses men'scan' gambar-gambar dalam koleksi ni..hehe
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
akhirnye..cikniza pilih gambar ni..hehe
okey tak wahai cik penganjur???hehe..


|| kesah di sebalik gambar di atas ||
gambar ni mase MPG (majlis pra-graduan) ari tu
mase tu stay kat Casa Rachado Resort, PD..ni la pantai kat situ..
masih bersih dan keindahan alam sekitarnye masih dapat dirasai..hehe

|| 5 orang yang cikniza nak tag ||

TARIKH TUTUP:  30 april 2011

note : selamat bercontest ye..cintailah alam sekitar kita ini..



|| THANKS for READING ||

6 000 ♥ comments:

Firdaus Kasim said... Reply To This Comment

emm confirm2 la photographer yang akan menang.. huhu

anyway.. gud luck yew kak :)

Entri terkini :
Pasangan kekasih terlanjur di Hulu Selangor tanam bayi hidup-hidup

CikNiza said... Reply To This Comment

@Firdaus Kasim
huhu..tak kesah la sape pun yang menang fird..huhu

cik ayin said... Reply To This Comment

mekaseh...nanti cari pic dengan alam ni...huhuu

CikNiza said... Reply To This Comment

@cik ayin
hehehe..cari jangan tak cari..hehe :p

MesmeRize Me said... Reply To This Comment

cantiklah view awak tue..tenang aje!! good luck

http://misssurie.blogspot.com/2011/04/krabi-island.html

and i da follow u :)))))))

CikNiza said... Reply To This Comment

@MesmeRize Me
hehehe..thanks...:)