12.4.11

giveaway dari nelly dan mas untuk blogger

kali ni cikniza menjadi mangsa kepada Cik Ayin
huhhhh..mangse tu..hehehe


GA ni dianjurkan oleh dua makhluk yang ade kat banner atas ni
Cik Nelly and Incik Mas Ahmad Safwan

|| pendapat tentang blog Nelly and Mas ||
Blog Nelly --> blog yang sangat berani dengan gabungan MERAH HITAM..hehe..i selalu bw kat blog ni jek..huhu [dah lame da follow blog nelly ni..hehe..]
Blog Mas --> wahhhhhhhhhhhhhh...sangat smart la bro...nice header..hehhe..like-like..cam ne wat leh jadi cam tu??hehehhe.. [baru follow tadi sebab nak join GA ni..hehhe..]

|| sebab nak join Giveaway ni ||
sebabnye dah kene tag oleh cik ayin..so, kene la join kan..
sebab lain, banner GA ni sangat cun, tertarik kau memang deboom..hehhee
sebab lain lagi, nak menang adiah..lalalalallaa...

||3 owang yang kene tag ||

TARIKH TUTUP : tidak dinyatakan..hehe



|| THANKS for READING ||

10 000 ♥ comments:

Fira Al said... Reply To This Comment

thx tag! nti klu dia xttup lg aku bt eh... hehe.. hrp2 jgnla 24jam ni dia dh ttup, kcik ati den.. hee

nelly said... Reply To This Comment

singgah2 selalu ^^
tq join !

CikNiza said... Reply To This Comment

@Fira Al
hehehe...wat la sekarang..hehe :p

CikNiza said... Reply To This Comment

@nelly
hehhe...okey nelly..
mostly welcome..:)

cik ayin said... Reply To This Comment

akak...gud luck :)

Mas Ahmad Safwan said... Reply To This Comment

.maceh yer sebab join ( :

CikNiza said... Reply To This Comment

@cik ayin
hehehe...ayin jugak...:)

CikNiza said... Reply To This Comment

@Mas Ahmad Safwan
same2 mas...heheh :)

a n a s t a s y e a said... Reply To This Comment

Tahniah .. Niza menang cabutan bertuah RM1000 Maybank dari Says.my :D

anastasyea's latest post .. Smartphone HTC Desire HD | Connect phone to internet via PC

CikNiza said... Reply To This Comment

@a n a s t a s y e a
haaaaa???sejak bile pulak sy menang cabutan bertuah youtsays ni??cam tak tau pape jek ni..huhu