6.4.11

tutorial : Linkwithin dah jadi.. yeayyyyy

yeayyyyyyy
cikniza punye LINKWITHIN dah jadi
wohooooo..sangat suke okey
walaupun da ramai yang buat..tapi nak jugak kecoh-kecoh kat sini..lalallaa
see.....see.....sole.....sole....(hahahhaa...tak de kaitan okey..hehe)


ari tu buat tak jadi-jadi..apehal ntah
wat dah ikot step-stepnye da..
tapi..tak kuar pun entry-entry yang berkaitan kat situ
huhhhhh..hangin gak la..
last-last..biar jek kosong macam tu..sakit ati punye pasal

pas tu tadi, cikniza bukak la blog ni pakai google chrome
wohoooooo..terbukak mate ni luas-luas bile nampak dah ade entry-entry kat linkwithin tu
yiehaaaaa...suke wehhhh...hehhehe

kowang-kowang...buat la linkwithin ni..
mane la tau ade reader-readers yang tak follow kowang
TERBEKENAN kat gamba-gamba kat linkwithin tu..hehhehe
diowg akan klik kat gamba-gamba tu kan..huhu

note: kalau kowang nak buat link within ni..klik LINKWITHIN..pas tu ikot jek step-step die k..hehe
kalau tak tau gak nak buat cam ne..tanye pakcik Google jek..mesti ade jawapan..huhu



|| THANKS for READING ||

2 000 ♥ comments:

Fira Al said... Reply To This Comment

thx, niza.. aku dr aritu nk bt gak tp xtau... so ko dh bg link ni nti aku try k.. thx!
dh siap nti aku bg ;)

CikNiza said... Reply To This Comment

@Fira Al
hhehe..okeyyy..welcome2..hehe
jom buat sume...hehehe :p