1.4.11

Felt craft yang comel-comel menambat hati cikniza

sekarang ni kalau kowang pasan
ramai yang wat FELT CRAFT ni
wahhhhh..aku pun cam berkenan sangat-sangat ngan bende alah kawai-kawai tu
(kawai = comel --> bahasa Sarawak yang cikniza belaja dari blog Cik Zie Madini..hehe)

sangat comel ko..rase macam nak sume jek..huhu
teringin gak nak belaja wat sendiri
dah usha-usha kain nye tu..wahhhh..modal mesti ade bro..kekreatifan lagi sis..huhu
kalau tak dek sume-sume tu..baek kowang beli jek
tempah, kuarkan duit and siap..hehhehe

kowang tengok la felt craft yang comel-comel ni
warrrggghhh..gerammmm..nak beli sumeeeeeee..sape nak belikannnnnn??hehe

Foto 1 : Keychain Love

Foto 2 : Toy Craft

Foto 3 : Purse

Foto 4 : Car Signage

bukan ni jek tau
kalau diowg kreatif..macam-macam yang diowg leh buat
contoh : sarung henpon, bantal, tempat pensil and macam-macam lagi la

see...........kawai-kawai kan sume..hehhehe
aku geram tengok sume-sume ni weh..huhhhhh
kalau kowang nak beli..leh tempah kat diowg-diowg ni..murah saje..hehhe
promot lebih jek ni..padahal aku pun lom beli lagi kat diowg-diowg ni..hahhaha

note : selamat berkawai..hehehehe
note 2 : maaf ye kepade sumber-sumber yang telah dinyatakan di atas, sebab amik gamba dari album kowang tanpe kebenaran..hehe 



|| THANKS for READING ||

18 000 ♥ comments:

fyna said... Reply To This Comment

fyna suke sgt kaen felt nih..try2 nak blaja wat..
:)

wani brahim said... Reply To This Comment

huhu yup minat jerk and dah ade dah...satu keychain n matrik card holder hehehe

Firdaus Kasim said... Reply To This Comment

org perempuan suka la.. bg sy menyemak je.. haha

Ini bukan April fool ok
Ubi kentang berbentuk manusia bogel

cik ayin said... Reply To This Comment

wah..comel..kak..nak satu..heee

CikNiza said... Reply To This Comment

@fyna
hehehe..tu la..
sy pun teringin gak nk blaja2 wat ni..hehehe

CikNiza said... Reply To This Comment

@wani brahim
wahhhh..dh ade...
xpe2..nanti nk beli gak la..hehe

CikNiza said... Reply To This Comment

@Firdaus Kasim
hahahha..tu la lelaki..huhhhh

CikNiza said... Reply To This Comment

@cik ayin
ehhhh..beli la sendiri..heheh :p

suri skaliskaLa said... Reply To This Comment

comellnyaaaa :D
suri singgh smbil KLIK nuff :)

shelOve♥appLe♥ said... Reply To This Comment

omg. nice sgt2 ! saya suka yg bee tuh. arghhh -,-

CikNiza said... Reply To This Comment

@suri skaliskaLa
heheh..tau xpe..mmg comel pun kan..hehe

CikNiza said... Reply To This Comment

@shelOve♥appLe♥
heheh..tu toy craft..kreatip kan diowg ni..hehe :p

kami zuzi ... said... Reply To This Comment

hehe.. thanks semua ...sape yang nak tengok lagi banyak ..boleh ke FB sis di KAMI ZUZI SHOP n blog di http://omeinz.blogspot.com ... weee;)

CikNiza said... Reply To This Comment

@kami zuzi ...
hehhe..promote..jangan tak promote kak..heheh :p

kami zuzi ... said... Reply To This Comment

wellll... kena promote.. hehe...

CikNiza said... Reply To This Comment

@kami zuzi ...
hehehhe..sile kan...hehehe

ashikin said... Reply To This Comment

@wani brahim

Jom singgah blog sy, banyak handmade felt yang comel-comel...

http://redmattopstyle.blogspot.com

ashikin said... Reply To This Comment

Jom singgah blog sy, banyak handmade felt yang comel-comel...

http://redmattopstyle.blogspot.com