10.12.11

tentang dhia


AWAK seorang yang sangat teliti..
bile beli barang jek..belek habis-habis punye..hehe..
SAYA SUKE..
tapi tu la..bile shopping ngan awak..mengalahkan pempuan..hehe..

AWAK seorang yang sangat menjaga keselamatan saya..
awak tak bagi saya berada di kawasan parking bangunan sorang-sorang walaupun saya rase takde pape pun
SAYA SUKE..
saya rase selamat ngan awak..

AWAK seorang yang kelakar..
memang tak kering gusi sape-sape yang ngan awak..
SAYA SUKE..
tapi bile awak senyap tak cakap pape..
saya rase sangat tak best..

AWAK seorang yang bersungguh-sungguh bile wat sesuatu keje..
SAYA SUKE..
kadang-kadang bile saya tepon tyme awak tengah wat keje..
sanggup awak tak angkat call saya..
marah tu memang la sangat marah..sebab diabaikan..
tapi tu la care awak..
ye..saya paham awak..

AWAK sayang kat saya..
cume awak tak berapa nak tunjukkannye..
tu la awak..ego..hehe..
tapi saya tau awak sayang saya..

SAYA sentiasa doakan kebahagiaan kite..
semoge jodoh kite berkekalan..
amin..



|| THANKS for READING ||

2 000 ♥ comments:

sea_lavender said... Reply To This Comment

menarik kata2 ini~~
erm msti tak penah tgl tentang dhia kn?kte ble da d kmpus tk tgk~jd mls..huhu.. tgk 1st week je tu pn kt umh..nti nk tgu kawan2 yg ske kumpul cite2 hehe

CikNiza said... Reply To This Comment

@sea_lavender
huhu..xjugak..jarang2 tgk cite tu..cume amik tajuk cite jek..hehe..kate2 ni lak create sndiri..huhu