22.12.11

TAHNIAH for PMR candidates :)

sempena 22 december 2011 bersamaan keluarnye RESULT PMR
saya nak wish TAHNIAH kepada my x-students mase praktikal kat SMKL

TAHNIAH kat awak sume yang dapat result yang BEST!!!

ade jugak yang dapat 8A..sangat terer awak sume..hehe
semoge awak sume berjaye mencapai cite-cite masing-masing
SPM dua tahun lagi jangan diabaikan ye
tu la penentu hidup kita..nak keje sume tanye SPM tau..

GUD LUCK!!!

kat bawah ni gambar-gambar kenangan ngan pelajar-pelajar 3A SMKL
ni hari last mase praktikel ari tu..hehe


ni gambar kelas tingkatan 3A bersama dengan guru kelas diowang (gambar candid)
salah seorang daripada diowang yang bagi kat saya sebagai kenang-kenangan
iaitu HAFIS (duduk tiga dari kanan - berbaju biru iaitu pengawas)


**cikgu pun da macam anak murid..hahahaaa..



|| THANKS for READING ||

4 000 ♥ comments:

miss-nabil said... Reply To This Comment

whatttt ????? cikgu..... cikgu ada blog jugak.... hihi
cikgu memey sempoi habis lahh.
btw, saya follow cikgu. hihi

Cik Niza said... Reply To This Comment

@miss-nabil
ehh..mestilah ade..hehe.. :)

miss-nabil said... Reply To This Comment

haha. 1st time bila tengok cikgu yg saya kenal dia ada blog. ahaha
tabik springgg ! hahaha

thank you cikgu. loveyou. hihii

Cik Niza said... Reply To This Comment

@miss-nabil
hahahahaaa...well..dunia IT sekarang..hahhaa

ur welcome...love u too..hhehe :)