14.9.11

aku yang kau tinggalkan


yesss....akhirnye abis pun novel ni aku bace..
dah lame da novel ni aku beli..
mase pesta buku ari tu kat pwtc
cume no tyme nak bace jek
almaklum la..ari tu kan praktikel..tu yang agak busy la jugak
blog ni pun dah terabai..hehe

.K.O.M.E.N..pas..B.A.C.E.
ovaral..okey la..best..
yang aku leh simpulkan, hero n heroin novel ni masing-masing tak nak btau isi hati masing-masing
susah sangat..tu la yang dikatekan ego..huhu..
masing-masing tunggu pasangan masing-masing yang luahkan isi hati dulu..huhhhh..
pas tu masing-masing nak tuduh-menuduh antare satu same lain..
bukan nak soal selidik dulu..geram gak bace..
jalan cite okey la..cume bagi aku sebagai pembace
kite dah tau ape yang berlaku
menyebabkan macam kite nak masuk jek dalam novel tu btau bende yang betul..hahaha
ermmm...cume startingnye jek cam bosan jek aku bace..hehehe
da sampai part flashback kesah heroin, baru terase nak bace and bace..hehe
pas tu..melalui novel ni macam best jek suasane kat ITALY tu..hehe
dunie shopping oooo kat situ..hehe
pemandangan yang romantik..wahhh..terus berangan nak honeymoon kat situ..lalallaaa

okey..aku bagi novel ni 4 bintang..hehehe
sape-sape nak beli novel ni..sile la..
tak rugi..hehe..
just langgan kat kakinovel jek..di hujung jari sahaje, novel da sampai kat depan umah..hehe

moral of the story dari novel ni
jangan men tuduh melulu jek..selidik dulu..tanye dulu..
malu bertanye kan sesat jalan..hehe
pas tu, percaye antare satu same lain adalah ramuan dalam percintaan..ewahhhh..hahaha
tapi kalau dah saling mempercayai tu, jangan le nak try-try nak curang lak..huhhh
tak patut..tak patut..
and than..hormat ibu bape, sayangi adik-beradik, taat pada suami..ecehhhh..hahaha

thats all..sape-sape nak tambah moral of the story tu..
sile la yep..hehe


|| THANKS for READING ||

6 000 ♥ comments:

sea_lavender said... Reply To This Comment

cam best.. nk cri tpi tk de mse nk bce da nk final huhu..pnjm je blh tak hehe =D

nelly said... Reply To This Comment

macam best jekk !

POSH76 said... Reply To This Comment

blogwalking

CikNiza said... Reply To This Comment

@sea_lavender
tak yah cari..men klik-klik jek kat kakinovel tu..dah dapat da..nak bace tunggu kelapangan jek suda..huhu

CikNiza said... Reply To This Comment

@nelly
memang best pun nelly..hehhehe :)

CikNiza said... Reply To This Comment

@POSH76
tenkiu POSH..:)