30.4.12

Mini Combo Simple Giveaway by Wanie & Sha

ini ialah entri melekat sehingga
30 APRIL 2012
new entri adalah di bawah entri ini


***********************************************************************************




Assalamualaikum dan Selamat Malam :)
okey. memandangkan harini dah 1 April, so, maka bermulalah Giveaway ni secara rasminya.

[ klik banner atas ni untuk ke entri penganjur ]



SYARAT-SYARAT


1) FOLLOW blog wanie & sha. [ WAJIB ]

2) FOLLOW twitter wanie & twitter sha. [ WAJIB ]

3) FOLLOW fanpage sha. [ WAJIB ]

(syarat yang atas tu bukan untuk apa-apa, senang nak tahu perkembangan semasa tentang GA ni)

4) KLIK churp-churp kami berdua (wanie & sha). [ WAJIB ]

5) FOLLOW dan LIKE semua sponsor. [ WAJIB ]
( SENARAI SPONSER )

6) BUAT satu entri bertajuk
"Mini Combo Simple Giveaway by Wanie & Sha"

7) LETAK BANNER comel giveaway kami dan linkkan ke entri ini atau ini.

8) TAG dua orang kawan atau lebih dan pastikan mereka tahu.

9) SIAP? postkan link GA di bahagian komen di entri ini atau ini.
(pastikan link bagi entri GA berkenaan, BUKAN link blog anda)



TARIKH TUTUP
30 april 2012


hadiah akan di updatekan dari semasa ke semasa. so please be alert.

p / s : pemenang akan dipilih berdasarkan random.org. jadi tiada istilah pilih kasih or what. keputusan adalah muktamad :)


***********************************************************************************


*copy paste dari TUAN PUNYE BLOG [ KLIK SINI ]


okehh..ape lagi??
join la GA ni..
nak dapat adiah tak???kalau nak..join okey..hehe


saya merupakan salah seorang SPONSER bagi GA ini
sekian, terima kasih
^__________^



|| THANKS for READING ||

11 000 ♥ comments:

wanie :) said... Reply To This Comment

hee. thank you sesangat sis.

Ika said... Reply To This Comment

insyaallah. :)

Cik Niza said... Reply To This Comment

@wanie :)
heheh..welcome..:)

Cik Niza said... Reply To This Comment

@Ika
orait ika..hak ditangan anda..:)

mama pipie said... Reply To This Comment

menariknye GA ni. kalau ada lesempatan nanati mama join eh

Cik Niza said... Reply To This Comment

@mama pipie
join...jangan tak join..huhu

SUFIANA1992 said... Reply To This Comment

nak join,nak join...

http://sufiana1992.blogspot.com/2012/04/ga-mini-combo-simple-giveaway-wanie-sha.html

Cik Niza said... Reply To This Comment

@SUFIANA1992
sile tinggalkan link anda kat entri penganjur ye..:)

Cik Adieb said... Reply To This Comment

Wahhh,cam maw join :D

Cik Niza said... Reply To This Comment

@Cik Adieb
join lerrr...huhu :)

Girang Arirang said... Reply To This Comment

pit stop Girang seterusnya adalah disini!

Girang dtg menjelajah blog awk :D

http://girangdottaeminmuch.blogspot.com/2012/04/review-blog-3-segmen-siri-jelajah-blog.html