23.4.12

hadiah dari cikniza kepade pemenang Mini Combo Simple Giveaway by Wanie & Sha

yeahhhhhh....
sudah berakhir ye
pihak penganjur tamatkan awal atas sebab-sebab tertentu


by the way....
tahniah kepade pemenang yang memenangi hadiah tajaan cikniza

1 - topup rm30 + hadiah misteri

2 - topup rm20 + hadiah misteri

3 - topup rm10 + hadiah misteri


sebelum saya post hadiah anda
pastikan dahulu, anda telah FOLLOW di SINI


dah ? ? ?
sila pilih hadiah anda . . .
siape cepat die punye . . . hehehe . . .




 bawal 2 tone


bawal 2 tone
warne merah ke peach



jangan risau . . . sume warne cantik-cantik
cikniza pilih yang paling cantik kat kedai . . . hehe
balas di ruangan komen di bawah ni sahaje
terime kasih
^_____^



|| THANKS for READING ||

9 000 ♥ comments:

NABIL said... Reply To This Comment

wah cikgu. tak sangka cikgu pun rajin berblog ni. Nasib baik saya jumpa blog cikgu lepas saya sekolah. kalau tak mesti malu gila nak jumpa kat sekolah dulu. haha

myraRaraa said... Reply To This Comment

ehh mira dapat ek?? hehe cam tak caye je..sori mira tak perasan yg mira dapat..tq sangat2 :D

wanie :) said... Reply To This Comment

wah cantik-caktik. tq akak :)

Lil_me said... Reply To This Comment

Saya pilih bawal 2 tone
warne merah ke peach. Available lagi tak? :D

Cik Angah Humaira said... Reply To This Comment

assalamualaikum,angah dah follow,maaf lambat respon,internet baru okay,angah pilih bawal 2 tone warna pink ke purple yer.. +__+

myraRaraa said... Reply To This Comment

Lupa nak gtau yg mira nak merah peach tu :)

Cik Niza said... Reply To This Comment

@myraRaraa
alamakkkk...sory myra..owg len dh tempah..yg tinggal cume kaler kuning tu jek..okey ae..sory ye...hehe

myraRaraa said... Reply To This Comment

@Cik Niza ok nvm..apa2 pun thanks sgt ;D

Cik Niza said... Reply To This Comment

@myraRaraa
oraitttttt... :D