2.1.12

First Giveaway By Ezatee And Ain


nak join Giveaway ni??
hadiah-hadiahnye pun menarik okey..hehehe
jom..jom...sebelum tarikh tutup
just klik banner yang cantik atas ni ye..

TARIKH TUTUP : 15.1.2012


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


ABOUT ME

ni la saya..tp ni gamba lame, diambil pada bulan 4 2011..hehe..


assalamualaikum
hye sume
mesti tak bape nak kenal saya kan..hehe
panggil saye "niza" je..bagi adik-adik leh panggil "kak niza"
saya dah abis blaja..sedang menunggu panggilan interview & posting..
sebagai ape tu, leh teke sendiri ye..hehe
saya belum berkahwin, masih bujang tapi sudah dimiliki..hahahah
[paham-paham suda..hehe]
ermmm..ape lagi ek nak tulis..
haaa..saya anak FELDA yang berasal dari negeri JOHOR..
berbintang VIRGO
anak ke-4 daripada 4 orang adik beradik [all gurls okey..hihi..]


ABOUT MY BLOG

blog ni dah lame da wujud
tapi FOLLOWERS nye masih belum mencecah angka 500
hahaha..cedih kan..hehe
sebabnye, saye jarang menulis
mase praktikel 3 bulan ari tu, blog ni terbiar begitu jek..
bukan ape, sebab masalah takde line internet and mase nak story morry..hehe
kalau nak online, kene g cc..huhu
update pun ade la jugak, dalam 2 atau 3 entry..pas tu senyap balik..huhu
bagi sesape yang berminat ngan blog saye ni
sudi-sudilah FOLLOW ye..hihihi :p


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


okey
itu saje daripada saya
sekian, terime kasih.. :)



|| THANKS for READING ||

1 000 ♥ comments:

a t i e n :) said... Reply To This Comment

Happy new year. Lets join my 1st contest dear :)

http://atienabern.blogspot.com/2011/12/1st-contest-blog-super-gorgeous.html