1.1.12

2011 KE 2012 – SEBELUM DAN SELEPAS!


abg BEN ASHAARI de segmen baru..
agak lame jugak la die tak buat segmen lagi..huhu
okey..nak join?? just klik banner header abg ben ni ye..


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

DETIK-DETIK TERAKHIR 2011

aku and anak buah aku wat projek malam tadi..hhhee
PROJEK BUAT KEK segere..hehhee
KEK segere ni senang jek..sebab tepung nye dah ade..
just tambah telur 3 biji, tepungnye tu, susu pekat manis & minyak masak..
pas tu bakar...bile dah siap, buat tang toping nye tu plak..huhu
siap toping nye, bubuh atas kek yang dah siap tadi..
bile dah siap, makannnnn...sedappppp...hehehehehe


DETIK-DETIK AWAL 2012

bangun-bangun pagi jek..of kos la g toilet kan..huhu
bukak-bukak paip air, kocik jek air yang kuar..
alamak aiiiii...air nak tutup ke..haihhh..
tahun-tahun baru ni..tyme ni la air nak tutup..huuhhhh
nasib bek ade tong utk air ujan...tapi terpakse la angkut air berbaldi-baldi ke bilik air..huhu

pas tu, masuk-masuk keje jek..taraaaaaaaa
terus cepat-cepat tepon bos aku

"cikgu, internet dah adeeeee...hehehe"
"haaaaaaa!!..hahahahahaa......" [gelak beso okey bos aku..hahhaha]
"abis tu macam mane ni cikgu? orang TM tu da nak sampai?"
"xpela...biar je la die cek..sebab saya report line tepon bising..nanti mintak tepon baru kat die ae.."
"okey..."

hahahahaah..sangat suka okey...
setelah sehari setengah xdek internet...
sangat boring aku jage cc ni..dok tengok movie jek kat pc ni..huhu

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


hehehe..itulah antare kesah di sebalik detik-detik akhir 2011
and kesah pagi tahun baru 2012...hehhee

- HEPY NEW YEAR 2012 -



|| THANKS for READING ||

4 000 ♥ comments:

EnciK AxixOu said... Reply To This Comment

eppy new year..

Cik Niza said... Reply To This Comment

@EnciK AxixOu
hepy new year juge..:)

nanieybarnieylurviey said... Reply To This Comment

Happy new year jugak... nice blog.. sdp mata memandang nk baca :)

Semoga tercapai apa yg diinginkan thun 2012.. Amin... let's rock...

Cik Niza said... Reply To This Comment

@nanieybarnieylurviey
thanks nani..hepy new year jugak...:)