7.5.09

✿ cuti sem ✿


hohoho
selamat bercuti sumer
aku dh de kat umah da ni
dh start cuti sem
hehehhe

cuti ni aku amat busy
18hb - 29hb
aku de ROS kat SMK Labis
ROS >>> Rancangan Orientasi Sekolah
pas abis ROS kne la wat report

pas tu
jika tiada aral melintang
aku akan menunaikan umrah
30hb mlm aku bertolak dr KLIA
doakan aku selamat pergi dan balik
aku g ngan mak & ayah aku

pas tu
aku nk tes kete & motor
dh tes
baru la leh bwk kete n motor
kat jln raye
leh la aku bwk kowg jln2
hehehe

pas tu rehat n kemaskn report ROS aku tu
awal bln 7 aku akan balik U aku smule
huhhhh
bermula la khidupan aku di sane
sedar x sedar aku dh nek sem 4
de lg 4 sem nk abis
lame nyeeeee


|| THANKS for READING ||

5 000 ♥ comments:

suezensuzanna said... Reply To This Comment

selamat bercutiiiiiiiiiiiii:)

speckurosaklagi said... Reply To This Comment

selamat berchuti n mengerjakan umrah...doa kat aku k...

♥ miSz FaRaH™ ♥ said... Reply To This Comment

leklok gi umrah...
doakan aku kat sne...hehe

zueliezzart@jack7466 said... Reply To This Comment

apa pasal eden click link sume bervirus???
cube comment skit kat fs den jack_7466@yahoo.com

✿ Cik Niza ✿ said... Reply To This Comment

to suezensuzanna, spek n misz farah :-

wokey sumer
doakan aku selamat pergi n baik je k..
insyallah...aku akan doakan tuk kowg sumer



to zueliezzart@jack7466 :-

hheheh...sowy...
tu bkn virus loading betul2...
just for fun =)