13.4.09

✿ tagged from misz farah & cik liana adriana ✿


******************************************************************
FIRST TAGGED
******************************************************************
• Once you've been tagged you are supposed to write a note
with 16 random things, facts, habits or goals about you •
• At the end, choose 16 people to be tagged •
• You have to tag the person who tagged you •
• If I tagged you, it's because I want to know more about you •

******************************************************************
name penuh : rusniza bte mohamed kaseh
name panggilan : niza, cik niza, syg (malulah...hehehe)
tarikh lahir : 28 ogos 1986
tempat lahir : felda redong 1 (kat umah)
skrg stdy kat UPSI >>> tahun 2...nk naik sem 4
ank ke-4 dr 4 owg adik beradik >>> all gurlz...i'm de last gurlz...hehehe...
aku de 10 owg ank buah skrg & aku hapy ngan dowg
aku suke edit pic (tp kalo time de mood & idea la) + surf tenet (blog, ym, fs, tagged, cri mklumat tuk asgnment) + kaco my hubby (pas tu kne marah)
aku nk jd cikgu...nk cpai cite2 aku n impian parents aku
kakak2 aku n abg2 ipar aku sume cikgu...sbb tu aku pun nk jd cikgu gak...hehhehe
aku syg owg2 disekeliling aku espesially my parents, all my sister, all my ank buah, all my friend & of coz my hubby shyg
aku suke kuar jln2 + shoping2 + tgk wayang + snap pic
aku ni jnis yg suke jage ati owg disekeliling smpaikn kdng2 membebankn diri sndiri...hurmmm
aku ni biase jek owg nye...kalo marah lebih suke pendam tp kdng2 terlepas gak...hehehe
aku de kwn yg suke bg aku nasihat yg mendorong aku tuk berjaye...mungkin aku hanya ditakdirkn tuk jd kwn die shje...aku redha...
dlu aku bkn jnis pemarah..tp xtau la..akhir2 ni asik nk mrh2 jek...tension kot...pas tu de kwn aku tegur, die nasihat kat aku utk saba byk2...last2 nanges...shedihhh...menusuk kalbu kate2 die

******************************************************************

OWG2 YG KNE TAGGED NGAN AKU
MyEm0.Com

sape2 blogger yg bce en3 ni
haaaaa...kn dh kne tagged
hohoho
mls nk cr 16 owg...ramai tuuuuu

******************************************************************
******************************************************************
SECOND TAGGED
******************************************************************
Untuk Yang Di-Tag tu:

• copy title kat atas tu •
• buat satu sedikit "kenyataan" tentang "Outfit" kegemaran korang..macam pendahuluan •
• cari "Outfit" kegemaran korang kat "Google Image Search" •
• tak kire la ape segala occasion yang korang suke pakai macam gi party ke..gig ke •
• segale pakaian mestilah start dari kepale hingge ke kaki..tak kire la brape banyak pon..accessories pon boleh..yang rare..mane-mane pon boleh..janji termasuk dalam kategori pakaian •
• letak caption kat setiap gambar.macam brand ke..lagi best kalo ngan harge skali •
• lastly..buat kesimpulan tentang outfit favourite korang..lantaklah kalau korang ni perasan ke..
• pilih 6 orang member korang dengan menge"tag" mereka

******************************************************************

~ TIME KUAR JLN2 ~





time jalan2 aku pkai mcm ni jek
simple...sopan...senang nk gerak ke mane2...hehhehhe

jeans, t-shirt @ blouse, tudung, sandal

=====================================================

~ TIME G CLAZ ~




haaaa...aku g claz pkai cam ni jek...
sopan...menepati etika pemakaian UPSI..huhu

baju kurung, tudung, high hell
atau
slack, blouse, tudung, kasut tutup leper @ high hell

=====================================================

~ ASSESORI ~




assesori lak k
kalo g mane2...
xkesah la...claz ke...jln2 ke...
bende2 ni mesti de kat aku
huhu


jam tangan SEIKO...bracelet...cincin

=====================================================

wokey...ni jek kot...
yg makeup2 tu nk gak ke ek??
hurmmm...xyah la...just btau je la ek...huhu
makeup lak biase2 jek...


bedak compack silky gurlz light, lipstick ckit, celak ckit

=====================================================

ok...cukup...hehhe

******************************************************************

OWG2 YG KNE TAGGED NGAN AKU
MyEm0.Com

[..Cik Winkey..]
[..Cik Noris..]
[..Pn Ceeramoon..]
[..Cik Suzana Hazes™..]
[..En Skuter Kopa..]
[..Cik Niza >>> my kembar at blog..huhu..]

& sape2 blogger yg nk ditagged k
hehhehe

******************************************************************
******************************************************************



~ur sincerely~


|| THANKS for READING ||

2 000 ♥ comments:

liana adriana said... Reply To This Comment

oh.nila pemakaian cik niza kite ek...simple n nice...

✿ Cik Niza ✿ said... Reply To This Comment

kihkihkih....
mmg ler...
wat pe nk crowded2...
huhu =)