3.5.13

Testimoni HERBA MAHARANI !!!

MASALAH : PERIOD YANG TIDAK TERATUR




Jiran saya, berusia akhir 26 tahun, berat badan saya anggarkan 80kg , tinggi 160cm, menghadapi masalah haid yang tak menentu. Datang haid sekitar 7 - 8 bulan sekali. Lebih kurang 2 kali setahun je la dia period... Saya syorkan ambil herba ni, mulanya dia kata, dah try dah..tapi tak de perubahan. Bila saya tanya, dia kata cuma ambil 5 biji kecil sekali sehari. Saya sarankan dia ambil 25 biji sehari, saya kata, makan waktu malam sebelum tidur, (mungkin dos tak cukup memandangkan saiz badannya yang agak besar). Keesokannya, dia period...alhamdulillah ^_^

* Sumber testimoni dari salah seorang pengedar Maharani


pm NIZA for the best price ❤❤❤
facebook : Cik Rusniza 
email : nizamk_86@yahoo.com 
   



|| THANKS for READING ||

2.5.13

Testimoni HERBA MAHARANI !!!

MASALAH : KEPUTIHAN, PERIOD TIDAK TERATUR, BADAN LESU





Adik angkat saya mengalami masalah keputihan dan period yang tak stabil, kadang-kadang period datang lambat dan kadang-kadang datang period terlalu awal. Dia bertanya tentang supplement apa yang perlu dia amik untuk kurangkan keputihan dan masalah period tak menentu, dengar je masalah keputihan dan period tak regular ni, saya terus cadangkan dia amik Herba Maharani, u all nak tahu apa yg berlaku??? Selepas 2 kali pengambilan Herba Maharani, adik angkat saya cakap dia dah datang period. SAH !!! Maharani ni memang superb dan yang penting kalau kita makan Herba Maharani ni, badan akan rasa segar dan cergas jerk.



pm NIZA for the best price ❤❤❤
facebook : Cik Rusniza 
email : nizamk_86@yahoo.com




|| THANKS for READING ||

1.5.13

ALL ABOUT SABUN PENCERAH KETIAK !!!



Apa sebenarnya kandungan Sabun Ketiak ni sampai tetiba permintaan melampau-lampau ye?

Sabun ni beratnya 100g, agak berat dan padu, dibandingkan dengan sabun kecantikan biasa yg beratnya kebanyakkannya 85g, dan salah satu sebab kenapa ia tahan lama !!! Sabun ni sabun kesihatan !!!

1. Garam Buluh

  • Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
  • Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan, sebab tu sesuai utk org kulit alergic, sensitif hingga ke excema.

2. Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)

  • Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
  • Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

3. Ekstrak Liquorice

  • Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
  • Mencerahkan pigmentasi kulit, sebab tulah Sabun Ketia

4. Minyak Tea Tree

  • Anti-bakteria, anti-kulat.

5. Vitamin E

  • Antioksidan, anti-penuaan.
  • Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

6. Gliserin

  • Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  • Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

7. Aloe Vera

  • Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.



pm NIZA for the best price ❤❤❤
facebook : Cik Rusniza




|| THANKS for READING ||

HERBA MAHARANI !!!





Herbal Kebahagiaan Wanita & Perangsang

Antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan yang tertua khusus untuk wanita. Ramuan khasnya telah menyerlahkan kehebatan dan keterampilan wanita sehingga kini. Herbal Maharani masih tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Amalan berterusan dan manfaatkan kesihatan keseluruhan.
 
 
Formula Yang Unik

Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan berasal dari Dinasti Tang. Semasa pemerintahan Dinasti Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada kaum kerabat maharaja. Malahan Maharani Ci Xi sendiri mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet muda. Seterusnya Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana Larangan di Peking.
 
 
Herbal Maharani Hebat & Unik Kerana :
 
  • Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid & senggugut )
  • Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin)
  • Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan urat saraf.
  • Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (Anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan)
  • Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin & pinggul)
  • Meningkatkan kadar metabolisma ( sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan & kebahagiaan kepada pasangan)


Cara Pengambilan

Disyorkan setengah bola setiap pagi, sebelum sarapan (semasa ketiadaan haid) selama 12 hari sahaja selepas hari kedatangan haid yang terakhir. Hendaklah dimakan bersama air suam.
 

 
Peringatan:

Bagi memastikan keberkesanan, adalah disarankan agar meminum air sekurang kurangnya 2 liter sehari. Tidak perlu dimakan ketika dalam tempoh kedatangan haid.
 
 
Ramuan:

Wuji (Gallus Gallus Domesticus), Cornu Cervus Nippon dan pelbagai herba Cina yang bermutu.
Diluluskan Oleh Kementerian Kesihatan Malaysia MAL 20014419T
 
Kepada sesiapa yang belum mencuba, apa tunggu lagi..... Realisasikan impian anda dengan herbal Maharani. Ianya halal, disahkan oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia, diluluskan oleh Jabatan Kawalan Dadah Malaysia dan Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 20014419T). Ianya terbukti berkesan dan dapat membantu masalah wanita terutama keputihan, senggugut, kesukaran mendapatkan zuriat, wanita baru bersalin, hubungan suami isteri (dingin) & 1001 macam masalah berkaitan dengan wanita & kesihatan.
 
Cara makannya amat mudah. Satu kotak herbal maharani mengandungi 6 bahagian. Dalam satu bahagian tu.. terdapat 50 biji (seperti dalam gambar di atas). Satu hari kita kena makan 25 biji sahaja. Maknanya satu kotak tu... boleh tahan 12 hari. Pengambilannya adalah selepas haid.... (Jangan makan ketika haid)
 
Contohnya : Tempoh haid anda 7 hari, maka hari kelapan saya mula makan herbal maharani sehinggalah hari ke 19. (1 kotak = 12 hari). Setelah habis sekotak, saya hentikan makan herbal maharani seketika sehingalah saya didatangi haid semula. Setelah berakhirnya haid, saya akan mengulangi cara makan yang sama. Itulah caranya..... Jimatkan kita hanya peruntukkan sebanyak RM65.00 sahaja sebulan, berbanding dengan produk lain yang sama kualitinya.
 
 
pm NIZA for the best price ❤❤❤
facebook : Cik Rusniza
 
 
 

|| THANKS for READING ||