25.2.13

BB Plus kolagen

Assalamualaikum...
Hye semua...

Sape kat sini suka minum kolagen? Korang minum kolagen ape ek? Sedap tak? Berkesan tak? Korang tau tak ape kandungan kolagen yang korang minum tu?

Haaa... Dalam entry kali ni, aku nak cite satu kolagen yang aku minum sampai la sekarang ni. Sangat sedap rasenya. Kolagen ni rase blackcurrant and Roselle. BB PLUS collagen adalah campuran ekstrak blackcurrant 100% dan jus roselle yang berkualiti tinggi serta kolagen ikan yang tidak berbau. So, sangat sedap dan beruntung kalau kita mengamalkannya.

Seperti yang kita sedia tahu, kolagen akan membentuk 70% daripada lapisan dermis kulit. Ia adalah bahan utama dalam kulit, tulang, rawan dan pelbagai tisu penghubung di dalam badan kita. Kolagen membantu pertumbuhan semula kulit baru serta mengekalkan kelembutan kulit. Di dalam sendi rawan, ia berfungsi sebagai kusyen untuk mengurangkan bebanan terhadap sistem struktur badan terutama pada pinggul, sendi dan lutut.

Salah satu sebab kita perlu mengamalkan kolagen ialah faktor penuaan luaran dan dalaman yang boleh merosakkan fiber protein, fibroblas dan vitamin yang diperlukan untuk merangsang penghasilan kolagen. Kekurangan kolagen adalah antara faktor penyebab terjadinya proses penuaan kulit. So, pandanglah cermin, dan fikir-fikirkan bagaimana cara nak atasi proses penuaan ni.

The answer is BB PLUS COLLAGEN.

Kenape BB PLUS??? Sebab ia mengandungi peptida kolagen yang tinggi untuk mengganti dan membina semula rantaian kolagen yang diperlukan untuk menjadikan kulit anjal, lembab, tegang dan gebu menawan. Rasanya juga sangat sedap. Dan sangat mudah untuk disediakan. Just bancuh je macam buat air 3 in 1 dan just guna air masak sahaja. Senang kan....


7 hasil kulit yang cantik dengan BB PLUS....

1 - Kulit wajah berseri dan cerah
2 - Kulit lebih anjal dan tegang
3 - Kulit lebih halus dan gebu
4 - Kulit lebih lembab
5 - Kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan
6 - Kulit lebih cepat sembuh dan pulih
7 - Kulit kurang kesan kerosakan akibat sinaran matahari

Bagaimana BB PLUS bertindak???

Mod tiga tindakan : 

1. Memulih  - Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah
2. Membina - Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida
3. Memperbaharui -  Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru


Kelebihan BB PLUS

  • Dos yang efektif - 1 paket sehari (sebelum tidur atau sebelum makan)
  • Kandungan peptida kolagen yang kaya dan tersedia
  • Selamat - bebas dari bahan beracun
  • Perlindungan antioksida tambahan - melindungi kulit muka dan badan dari UV dan radikal bebas
  • Anti alahan dan anti radang
  • Vitamin C dan rosella menguatkan rantaian kolagen
  • Meningkatkan kualiti kulit - menggalakkan pencerahan
  • Mencegah keradangan
  • Rasa enak - campuran blackcurrant, jus rosella serta kolagen ikan yang tidak berbau
  • Tanpa gula dan kolestrol - sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetis
Lihatlah perubahan menggunakan BB PLUS kolagen



Sangat berbeza kan.... Dan pastinya semakin cantik dengan wajah yang lembut, cerah, halus, gebu... Keyakinan diri juga akan bertambah..

Sape yang tak nak kan. Korang semua sangat bertuah sebab singgah membaca entry ni. So, kenapa kita boleh memiliki gadjet berharga rm1k - rm2k hanya untuk keperluan?? Sedangkan korang boleh memiliki BB PLUS yang hanya berharga kurang dari rm1k dan memang ia adalah satu keperluan dan bakal menjadi makanan sampingan setiap insan satu hari nanti..


Everything is FREE
for a trials, consultation or special offer
Just Contact Me now !!!

Niza
sms / call : 017-8244886
pm fb : Cik Rusniza

~ KECANTIKAN ADALAH HAK MILIK SETIAP INSAN ~



|| THANKS for READING ||

10.2.13

Waist Nipper @ Bengkung PREMIUM BEAUTIFUL

Assalamualaikum...
Hye peminat PREMIUM BEAUTIFUL...

Selalu pakai bengkung tak? Kebanyakkan wanita pakai bengkung semasa dalam tempoh berpantang je kan. Tapi sebenarnya bengkung juga boleh di pakai setiap hari sebagai pakaian dalam harian kita. Cuma yang menjadi kemusykilannya, adakah bengkung yang digunakan semasa tempoh berpantang adalah bengkung yang paling efektif digunakan seharian???

So, cik niza nak share hari ni tentang macam mana nak pakai bengkung yang kita boleh gunakan dalam tempoh berpantang dan setiap hari. So, pakej da kat situ kan.. Satu bengkung boleh dipakai untuk mana-mana situasi. Hebatkan....Selain itu, bengkung ni jugak boleh digunakan oleh kaum lelaki. Haaaa, sangat sangat hebat jugak kan...

Sebelum tu, jom kita tengok perbezaan bengkung tradisional dengan bengkung PREMIUM BEAUTIFUL...


PELBAGAI CARA IKATAN UNTUK BENGKUNG TRADISIONAL




Kalau dah berikat macam ni, nak membuang air, kesabaran yang sangat tinggi diperlukan. Betul tak??? Bengkung tradisional ni bukanlah dikatakan tidak bagus, tetapi kurang efektif...

So, tibalah masanya untuk kita ikut peredaran zaman. Kita tukar bengkung tradisional ni kepada bengkung PREMIUM BEAUTIFUL yang dapat beri kesan dari segi kesihatan dan pembentukan badan. Pemakaian bengkung PREMIUM BEAUTIFUL ni dapat beri manfaat yang sama macam kita bertungku dan bertangas yang menyebabkan rahim cepat kecut, rahim sihat, rawatan alternatif kepada fibroid, senggugut, cyst, sakit belakang, sakit pinggang, batu karang, gastrik dan angin pasang...


KELEBIHAN BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL

  1. Fabrik yang lembut dan boleh regang
  2. Tulang keluli fleksibel
  3. Tali boleh laras
  4. 3 tahap cangkuk untuk penyelarasan pinggang
  • Mempunyai 7 batang keluli yang dapat menyokong bahagian pinggang dan mengukuhkan tulang belakang, seterusnya memperbaiki postur badan. Ini perbezaan yang tidak terdapat di mana-mana korset lain.
  • Reka bentuk ergonomi yang unik dapat menyelaraskan lemak pada bahagian pinggang ke bahagian dada dan pinggul, setersunya menghasilkan kontur badan yang menarik.
  • Benang yang diimport dari Jepun membantu membentuk kontur badan yang menarik.
  • Reka bentuknya tang fleksibel dapat memberi kesan yang memuaskan berdasarkan bentuk badan seseorang.
  • 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai.
  • Perhiasan berlian berbentuk rama-rama menonjolkan keunggulan produk.

WAIST NIPPER / BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL

Bengkung PREMIUM BEAUTIFUL mendapat pengiktirafan dari pakar chiropractic daripada 3 negara maju iaitu The American Chiropractic Association, The Canadian Chiropractic Association dan The Chiropractic Association of Quebec.

Memang tidak ragu-ragu lagi. Banyak kebaikan yang kita boleh manfaatkan dari pemakaian bengkung PREMIUM BEAUTIFUL.

PILIHAN DI TANGAN ANDA...DAN WHY NOT ANDA PILIH YANG TERBAIK !!!


Everything is FREE
For a trials, consultation or special offer
Just Contact Me now !!!

Niza
sms / call : 017-8244886
pm fb : Cik Rusniza 
email : nizamk_86@yahoo.com 

~ Jom SIHAT dan CANTIK dengan PREMIUM BEAUTIFUL ~


kredit : CDM Juliana Hamzah 

 

|| THANKS for READING ||

6.2.13

3 pieces of PREMIUM BEAUTIFUL

Assalamualaikum...
Hye peminat PREMIUM BEAUTIFUL...

Lama dah tak sembang pasal PREMIUM BEAUTIFUL kan. Hihihi. Malam ni cik niza nak kongsi sikit pasal PREMIUM BEAUTIFUL ni. Ia sebenarnya didatangkan sebanyak 3 pieces. Ia bukan sekali je ye dari atas sampai bawah. Kadang-kadang ramai yang menganggap, PREMIUM BEAUTIFUL ni adalah sekeping jek dari atas ke bawah. Tapi tidak ye...

PREMIUM BEAUTIFUL ada 3 pieces semuanya iaitu :-

1. Long Bra / Short Bra



2. Waist Nipper



3. Long Girdle




Setiap pieces ni ada kelebihan-kelebihannya yang tersendiri. Tetapi, sebaik-baiknya kita pakai 1 set untuk mendapatkan kesan yang cepat dan menakjubkan. Perbezaan bila pakai 1 pieces n 1 set sangat berbeza. Kalau pakai 1 set, terasa badan kita tegak sentiasa, sangat selesa.. Klik SINI untuk mengetahui keistimewaan PREMIUM BEAUTIFUL..:) 



Everything is FREE
For a trials, consultation or special offer
Just Contact Me now !!!

Niza
sms / call : 017-8244886
pm fb : Cik Rusniza

~ Jom SIHAT dan CANTIK dengan PREMIUM BEAUTIFUL ~ 



|| THANKS for READING ||